diumenge, 18 de juny del 2006

diumenge amb cert mal de cap i molta set

ah, tenia moltíssimes ganes d'amorrar-me al piló. vull dir a una cervesa, beure de l'ampolla. això del piló desconec què vol dir, però té aquelles connotacions de cosa fosca i no gaire decent.
i bé, viure a barcelona té d'entre altres la gran i variada oferta en oci nocturn, només cal escollir i gaudir.
ah, el karma, quin gran lloc. després de desafortunades excursions pels antros més pedants i excloents i antipàtics, retornar al karma és com sortir al pati del cole. el bon rotllo impera, la música, de la bona, les birres a morro, personatges de tot tipus, color, edat, aspecte i estil. la fernanda, com sempre. homes de l'edat del meu pare, melenuts, gòtics, rockers joves i vells, molts trenta-quarantanyeros i eres amb actitut d'oi que no els aparento? (no vull que m'encomanin la passa però és ben contagiosa), i tothom passant-ho bé. només cal veure les cares, allà vibra el bon ambient i no existeixen els complexes. s'interactua sense problemes, i es deixa d'interactuar de la mateixa manera. a 3,50 la cervesa i sense got, i van que volen.
ai no hi ha res mes euforitzant que agradar, ni que sigui una estona i ni que sigui mentida.
***** (5, si)
+
així doncs, com anava dient darrerament, estic d'exàmens. no. no vull tornar a parlar-ne que no tinc res a afegir. doncs ja ha arribat el mes de juny i sembla que refresca, fixa't. el temps està boig o som nosaltres que oblidem que cada any per juny refresca?
he decidit rebelar-me i no votar, que m'han carregat i malhumorat molt tantes exigències i tanta pesadesa, quins moments de campanya electoral més insuportables! a més, per anar a votar hauria d'invertir un parell d'hores per qüestions que no venen al cas, i el meu cos passa. i si el meu cos passa, jo també. i sempre podré dir que jo no havia dit ni que sí ni que no, que crec que és el que més em convenç.
^
aquests que viuen a primera línia de mar, en aquells bunkers de 17 plantes en forma de gratacels, estàn empipats perquè els volen construir nosequè a la mateixa platja, i es veu que els taparien les vistes, i penjen llençols amb lemes tant ocurrents com "la mar bella no és marbella", "prou ciment", "volem un passeig marítim" i coses de l'estil. a mi m'agafen ganes de plorar rient. el que veig des del meu balcó és tant lleig, és tant de ciment, és tant ciutat-dormitori especulativa i horrorosa, que fan ganes de convidar a la gent dels llençols a fer l'aperitiu, i que s'adonin d'on viuen. i els explicaria, entre escopinya i oliva i patata, que això no és res, i que d'aquí a alguns anys (pocs) tindrem gratacels a les esculleres i a les voreres i a les rotondes. perquè el senyor nadal diu que encara ens caben 100.000 edificacions. que trist. !. tornarien a casa convenientment convertits i penjarien llençols dient "sentim molt tapar-te les vistes i ara ens mereixem que ens les tapin a nosaltres".
+
me'n vaig a llegir el diari i a posar una oliva al bitter kas. i a escoltar el peter murphy.
.
.

Powered by Castpost

Comments:
sisi! la gent es mira tant el melic que no se n'adona del que putegen ells mateixos! Ale! q te collons! no és marbella, no, és benidorm construir blocs de 17 pisos davant del mar. Però com que hi viuen tant els hi fot tapar la vista als de darrera, els seus drets passen per sobre dels dels demés!

Després hi ha els tipics "jetas" que volen allò del "vini, vidi, vinci". O sigui, per exemple, hi ha una zona de marxa on fa anys i panys que hi ha pubs. Aleshores hi construeixen un bloc de pisos. La gent els compra, s'hi instal·la, i penja llançols amb "prou soroll", tira galledes d'aigua (amb lleixiu els més cabrons) i protesten a diaris i alcaldies forçant el tancament d'uns bars que estaven molt abans que ells. Conclusió? van comprar uns pisos a una zona sorollosa que ara ja no ho és. El preu del sòl ha pujat. Han ESPECULAT i s'han forrat. I uns quants joves han hagut de llençar a les escombreries alguna que altra camisa/samarreta/vestuari complert per culpa del lleixiu d'aquests nouvinguts veïns simpàtics. Això s'esten a qui es compra un pis de nova construcció al costat d'una via de tren centenària, d'una autovia, o d'una carretera general... si del que es tracta és de plorar!

Ànims amb els examens i pensa q millor és que refresqui! perquè estudiar amb la calor és horrible!!!
 
Quan acabis l'examen farem la lliga anticiment a la platja i a l'interior, si no estàs massa cansada.

El meu bitter és Cinzano. (calor insuportable, avui)
 
Ai, amorrar-se al piló sona bé, però ves al tanto i no et descuidis, que quan hom s'amorra queda en una postura força vulnerable :D
Visca les birres a morro.
+
Hores d'ara ja sabem que la teva decissió d'abstenir-te ha estat majoritària.
^
Es veu que a l'ajuntament que defensen tant el disseny i tant poc els serveis no en tenen gaire idea del que es fan. El tema immobiliari-urbanístic a Barcelona és com per cridar. Casumtot.
+
Olives al vermut, al bitter, a la coca-cola. Un reservori pràctic per quan al final de la beguda ja fa estona que la tapa s'ha acabat, i tu encara tens la teva darrera oliva assegurada, jé.
***
(T'he copiat els separadors, un dia ens has d'explicar que signifiquen.)
 
Ah si, digues que m'estimes, encara que sigui mentida, diuen. Però jo no vaig durar ni cinc minuts, al Karma, l'únic cop que hi vaig anar, fa més de deu anys. Serà que a mi no m'enganyava ningú, aleshores.

Potser hauria de tornar a probar?
 
osti, IMPOSSIBLE penjar foto, què passa????
doncs sí bellosoli, tota la raó! es que cada vegada que veig els llençols flipo, de veritat...!
ells allà al seu mamotreto mastodòntic de ciment davant el mar i queixant-se.... de què????
i sí, com els que expliques, uns altres "pobrets", que clar, els deurien dir que els pubs "anaven fora" però mentrestant servien per pagar els pisos més barats... si és que...!!!
pere, jo dec anar destemplada, he passat un fred aquesta tarda! en quant a la lliga anticiment, compta amb mi, i tant!
xurri ;) els separadors no tenen gaire misteri.. es que de tant en tant vull fer paràgrafs i blogger quan es penja no els fa. així que si poso un signe, el que sigui, no té més remei que separar... en teoria el + és perquè afegeixo coses i el * quan canvio de tema, i els ^ ¨ quan vull posar alguna coseta en plan p.d. però no ho compleixo gaire...
dersu, no sé si et puc recomanar que t'arrisquis... a mi em calia una mica d'ensabonada i n'estic ben satisfeta, però em sembla que a tu no et cal..
 
Osti, encara funciona el Karma (a la plaça reial !!) i tambe posen el walk in the wild side al final ?

Veig que el temps no pasa !

Records d'un quarantanyero que anava al karma.
 
hola viatger! doncs sí, amb la cançó de sempre al final (no sé com es titula però no és walk on the wild side). quan fa ràbia sentir-la vol dir que ho has passat bé :)
doncs si t'animes ja saps!
 
Quina mandra feia anar a votar! Desenganyats, avorrits i farts, poques ganes tens d'exercir el teu dret a vot...

Posats a rebel.lar-se, el tema de la lliga anticiment seria un bon començament.

Ufff el Karma... quins temps aquells!
 
salutacions i benvinguda alatrencada!
em sento com la promotora desitenressada del karma.. ;)
lliga anticiment: en projecte, i espero que es consolidi!!
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?