dilluns, 6 de febrer del 2006

entrant a la segona fase

avui s'inicia el nou semestre (que segons els meus càlculs és més aviat tri-quatrimestre) per tant es torna a executar la versió de la meva vida amb zero temps lliure entre setmana i temps limitat en cap de setmana. la versió que no admet menjades de coco ni neures ni temps per a enyorar-les.
si escric serà que tinc algun temps lliure. aquesta paradoxa s'hauria d'argumentar amb més estona de la que disposo ara mateix, (pista 1: viatjo amb metro. pista 2: no tinc portàtil) i per tant, prego s'actui de bona fe, sense oblidar que el que aquí escric podria no ser ni cert ni verídic i qualsevol semblança amb la vida real podria ser pura coincidència.
sobre el cap de setmana: s'ha fet curtíssim!!!!! ha estat un cap de setmana farcit de calories, encara no s'ha resolt la incògnita de si el fred les haurà neutralitzat, em temo que no.
estudiar tampoc no crema tantes calories com em pensava. el resultat a dia d'avui és un sacsó a la part superior de la cintura, i un parell de talles més de cintura cap avall.
ja he procedit a iniciar -mentalment de moment- la dieta, espero que les calories extres que ara mateix circulen per les meves venes s'autodestrueixin o s'autofagocitin o es teletransportin a cossos més necessitats. el que vulguin, però que facin el favor de deixar d'acumular-se al meu body.
amb les presses m'he deixat les fotos del cocidogaditano que ens vam fotre ahir. monumental. saborosissím. s'ha de veure per creure. demà les poso.
la resta d'àpats han estat fora de casa i han tirat a l'exotisme (xinès i indi). una traca final per al meu estòmac que ara es troba ja preparat i concienciat per a tornar a la cuina sana de la mama.
aquests dies m'he iniciat en dos ingredients que fins ara m'eren tabú:
  1. alls sencers (en conserva), una troballa fantàstica. boníssims.
  2. cansalada (ibèrica) amb el cocido. cosa que no havia fet mai i potser no tornaré a fer. em va agradar, però la textura segueix sent incompatible amb el meu paladar.

la tornada per barajas no va ser cap caos ni cap problema. no vaig veure res semblant a una nova terminal. vam facturar en deu minuts. el vol va sortir amb mitja hora de retard, i cap turbulència. la única molèstia va ser el meu veí que tenia seient finestra. un èsser semblant al cantant de bronski beat, o el que seria d'ell a l'actualitat en versió mal envellit. llegia un monstre de la mida d'un llençol anomenat sunday independent, i ajudat per tal monstre es va dedicar a no deixar-me mirar per la finestreta. un maltractador social. li desitjo que li facin el mateix en un vol transatlàntic.
dit això, em retiro que les obligacions em reclamen. torno a posar les meves tardes en braços del senyor coneixement, que espero es manifesti a través dels seus enviats, els nous quatre profes de les noves quatre assignatures.


Comments:
Ei! bon inici de segon quadrimestre! Tornar a la rutina pot ser esgotador, però a vegades és el millor per deixar de menjar-se la olla! Això del traspàs de calories ja ho havia pensat jo! podria absorvir les calories de la gent (cobrant, es clar, q s'ha de fer negoci) i cremar-les q sembla la meva veritable vocació! ara q havia tornat a guanyar pes em poso malalt i en torno a perdre... mai ningú no està content amb el q té!

Doncs això, sort amb la segona fase!!!
 
I després amb la tercera, i la quarta, i la ...
 
Benvolguda senyora Hanna B,

Li faig constar la meva més enèrgica protesta. Pel to del seu comentari de resposta al post anterior, em sembla endevinar que creu que la llegeixo poc. I res més fals, comento poc, que és diferent, sobretot perquè fins ara havia de llegir blocs des de la feina... i és lleig entretenir-se massa. I encara discrepo més pel tractament de senyor, sobretot ara que m'he acostumat a que m'insultin regularment (coses de tenir el bloc que tinc...). ;)

Fora conyes, ja veuràs com acabes enyorant els exàmens i la carrera, jo vaig acabar d'estudiar -per ara- a l'estiu, i ja els trobo a faltar!
 
Traspàs calòric tipus star-trek:

"Senyor O'Brien*, teletransporti aquest sacsó a aquella noia tan antipàtica que m'acaba de prendre el seient de metro."

"Senyor O'Brien*, aquest parell de mollletes incòmodes transporti-les a qualsevol lloc remot, que no les vegi ja més."

Acte seguit:
"Replicador**: Racció de pastís de xocolata sacher, amb bola de vainilla i té earl grey."

Per exemple.

*Senyor O'Brien: enginyer en cap de transportadors.
**Replicador: fàbrica instantània de menjars elaborats exquisits, amb milions de receptes en memória.
 
Sobre els saxonets, no diré res perquè no sabria què dir-te; però sobre la cansalada i els alls sencerets, sí que hi tinc a dir: les dues coses són una passada! Ara bé quan t'hauria de dir allò de la moderació i tal, però no ho faré perquè últimament no tinc gens clar que la moderació sigui gaire bona companyia. Per tant, endavant. I amb les quatre noves assignatures també. Un dia d'aquests podries dir quines són i així les comentem. Conm que el cap de setmana ja és història, que tinguis un bon quatrimestre!
 
bellosoli, hauriem d'intentar esbrinar el sistema! tu series el cos necessitat i jo et cedeixo les meves sense cap anim de lucre!!, i dersu, es cert, si tot va be les fases van avançant..!
niqmad, et tractaré de tu que ja tenim confi ;) pensa que jo la telepatia no la he desenvolupat encara..! jo disfruto anant a classe, però examinant-me pateixo, de moment és el que hi ha..
xurri, el sr. o'brien que procedeixi al traspas entre el bellosoli i jo! i desprès una visiteta del replicador... ;)
albert, ahir vaig saber que he tret un notable d'economia politica i vaig anar a comprar un pot d'ajiolivas de la marca amanida per celebrar-ho!!! hip hip... menjar alls no es gaire glamouros pero estan tannnn bons!!!
 
Felicitats pel notable, fantàstic, però ara no comencis a fer celebracions desmesurades, que et vigilo. De totes maneres, el naixement d'algú sempre ha de ser benvingut, ni que sigui un saxonet petit, que pel que sembla -pobret- està destinat a la mort per inanició.
 
pere, un parell d'olivetes i un parell d'allets. jo crec que et semblarà bé...
el sacsó s'arramba com una mala cosa, li hauré de fotre més canya ;)
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?