diumenge, 17 de maig del 2009

derrapant

el cim cap als 40 comença a accelerar-se amb una baixada sense frens cap a l'aspecte que aquesta edat definitiva em regala.
a hores d'ara, ja només em tutegen família i amistats.
tota la resta de l'espectre del món dels serveis em tracta de vostè, incloent taxistes que em podrien fer de pares, peixateres que em podrien fer de mares, perruqueres que em podrien fer de filles, i dependents que em podrien fer de germans.

aquesta vostejamenta ha arribat abans de pretendre-la, ara resulta que a mi, el jovent (i la resta) em tracta amb més respecte del que caldria. jo que volia seguir una temporada més vagarejant per les voreres del món adult sense gaires ganes d'entrar-hi, però m'hi empenyen, aquesta gent, i cap a dins toca.
**
viscut i encara no superat un gran canvi de sistema informàtic (segon i desitjo que per darrer cop a la vida) al món laboral.
gegantina quantitat de problemes i dificultats i tensions i malgastament d'hores de vida privada allà perdudes. tot plegat, molt cansat i pesat i gens emocionant.
afortunadament, s'ha vist compensat amb un cap de setmana de reunió familiar amb tots tres nebodets, i un concert inesperat i curiós, que han aconseguit allò al que s'aspira el cap de setmana: desconnectar.
^
imatge: josef schuster (1879).
+
al youtube: the national - available

Comments:
Benvolguda senyorea B.,

atenent als seus desitjos ens permetem fer-li arribar la següent informació (veure l'enllaç a peu de comentari), que no dubten serà del seu màxim interès. Creiem que amb aquesta tria donem resposta a totes les seves necessitats, tant presents com futures (d'un futur proper, donades les circumstàncies). No dubti a posar-se en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment.

Atentament
dEru_S.L.

http://www.albaresidencia.es/
 
què en seria de la vida sense els caps de setmana? sort d'ells i de la desconnexió que proporcionen.
 
Estàs desconnectant també aquest? és el millor que pot tenir el cap de setmana...

t'he deixat un regalet al blog....
 
Jo vull arribar a aquesta respectable edat la meitat de fermosa que tu!!!
Ja veig que això de ser tieta va viento en popa! Moltes felicitats!
Em sembla que haurem d'anar pensant en un nou sopar...
Moooolts petonets!
 
dErsu, em podrà aclarir si la tal dEru_S.L. oferta residències individuals per a una única avia que vindria a ser jo en aquest futur proper?
bellosoli, i tant!!
hola inia! desconectadissima, sipp, gràcies pel teu regalet, sento molt la deixadesa: no he tingut ni temps ni inspiració ni calma, a veure si encara que tard, m'hi poso. potser demà? petonet
ego reini, gràcies per les floretes! ens reveurem aviat? que be!!
 
los sobris....esa fuente de alegría y ternura...yo he tenido el mío en casa una semana y me lo habría comido!!! ayyy como le hecho de menosssss
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?