dissabte, 13 de setembre del 2008

trams i k7s

HOLA! -ah, morbo superat-.
+
en primer lloc, la meva simpatia i solidaritat amb tots aquells ikes humans, animals o vegetals -l'així anomenat huracà, ens demostra com passa de nomenclatures quikes-.
*
absolutament encantada amb la proposta d'ampliar el tram per la zona que queda pendent de la diagonal.
si és així com s'aconsegueixen les bones coses, tot el meu positivisme va cap a tmb.
vull aclarir com a veïna de la part besòs de la diagonal, i com a sofrida treballadora a la part sud i/o zona universitària, que no existeix absolutament cap transport que faci aquest recorregut directament.
alguns mitjans crítics amb la inciativa i algun particular -entenc que aliè al problema real- han insistit en que la diagonal ja és atravessada per moltes rutes de bus. certament, ho és. però en tots els casos, ho és intermitentment.
caldrà recalcar, doncs: actualment no hi ha cap bus -ni metro, ja posats-, que atravessi la diagonal (és a dir, la ciutat), de punta a punta - escàndol!-
aprofitant l'eufòria imperant en quant al necessitadíssim tram, proposo que fins que no sigui realitat ens posin busos llençadora de la plaça de les glòries a la plaça de francesc macià i vice-versa (èxit garantit!).
=
el molt honorable senyor monzò parlava el passat dia x (porto mes d'una hora intentant trobar l'article però el buscador de la vanguardia no el sap trobar. renuncio), parlava de la fi del cassette. ja no se'n venen.
per a tots aquells que hem viscut l'època gloriosa del k7, toca homenatge.
totes aquelles cintes maldestrament retornades a la virginitat via cel.lo. amb aquelles barreges que encabien darreres paraules (maleïdes) del locutor de torn amb primeres paraules (maleïdes) del següent anunci publicitari. i que finalment conformaven una versió única i nostra de la cançó desitjada. les nostres cintes personals, amb les nostres caràtules personals. barreges que depenien del dia o de les ganes o de la sort. uns records ben entranyables, i enyorats. la creativitat musical casolana se'n veurà greument ressentida.
com be diu el sr. monzó, no s'ha aconseguit igualar el luxe de poder aturar la música o so en el moment desitjat i tornar a reempendre de nou al mateix punt. investigadors digitals, investigin!
%
com que sortosament encara tinc un equip de so amb k7, he estat rememorant èpoques i músiques del passat. en el primer apartat, tots hem estat joves. ejem. jo era aquella. en el segon, es recuperen algunes joies actualment semi oblidades. com és el cas dels mítics alphaville. forever young, quin disc més bo (1984).
+
8/11/08 a la sala salamandra, invisible limits. a veure qui m'acompanya.
.
imatge: en rafa, animant a votar a la població demòcrata dels estats units de nord-amèrica.

Comments:
Enhorabona per això del tram! (sembla que en seràs una usuària compulsiva...). Dels k7s, sobretot, en recordo aguna col·lecció d'aquestes que tu comentes (a casa en deiem: "Recorta, colorea y pega"). I dels concerts, que més voldria jo... (tot arribarà, I hope).
 
M'he descuidat el petó. Muà.
 
Ohhh el tema dels k7s m'ha fet recordar que en els darrers mesos els he anat llençant tots pel que ocupaven i perquè ja no tenia on escoltar-los. Encara me'n vaig guardar uns quants... entre ells els de la Ràdio Boja que fèiem amb els germans i alguns de mítics, com el 1r que vaig tenir (Police, Synchronicity, amb aquelles tres ratlles de colors...). En fin, i anem acumulant.
Concert: 23 € (amb garanties)?
Petons
 
Per resoldre les vostres sempiternes dificultats de mobilitat dins la ciutat, més que confiar en els senyors de tmb, jo miraria de canviar de residència, o de feina, o de ciutat, o de país, inclús de planeta, tot serà més fàcil que no pas esperar que els panxacontents de tmb arreglin res.

I voleu dir que als senyors aquests invisibles ja se'ls veurà? o potser és qüestió només de sentir-los? Jo encara hi aniria, si no fos...
 
A verue si trobes l article¡¡ ha se ser possible¡¡

I aquells cassetes de gasolinera??

I els del Eugenio?

I el del puyal de la recopa del 78??
 
per fi la diagonal unida d'amunt avall! què gran s'està fent en Rafa!
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?