divendres, 26 de setembre del 2008

actualització 260908

fet el primer pseudo brioix (gegant) seguint tècniques professionals -tres dies entre l'inici i el resultat-, segons recepta del gran mestre flequer senyor dan lepard (nom amb reminiscències heavy metals però crec que res a veure).
agraïnt la inspiració a la part de la família de madrid que em porta molt d'avantatge (veure el que fan el meu cunyat i d'altres iniciats aquí).
el resultat ha estat prou bonic i boníssim, en concret les aromes que circulen per la llar. la molla no ha quedat tant abrioixada com hauria de ser, aparenta més la d'un pa de motlle -groguenca-, però el sabor és total i estoradament a brioix amb un encantador regust a mantega de la bona, així que ara només que queda perfeccionar la textura (prometo no fer servir mai més la paraulota). i molt il.lusionada. (!!!).
+
demà tercera classe pràctica de fer mitja. ja he elaborat un subproducte semi digne i prou amorf. i ja m'ha nescut el delit intern anomenat vici per les llanes, que només caldrà obeir i començar a fer bufandes, mentre no s'inicia el segon curs on s'arribaria a perfeccionar la tècnica via saber fer mitjons i d'altres peces complicades.
*
com que no tinc temps per a temes més personals, em remeto i suscric a les sàbies paraules d'aquest blogaire:
http://mundoidiotareloaded.blogspot.com/
+
al clip de la dreta: grauzone - eisbär: http://es.youtube.com/watch?v=HhtxqvAlIpo

Comments:
Como me alegro de tu brioche, cuñá. Hay una satisfacción especial en la elaboración y horneado de estas masas taaaaan lentas (quizá equivalente a lo frustrantes que resultan cuando no salen, que también pasa). No se, yo no consigo ese punto de ilusión adolescente si no es con los panes y similares. Voy a hacer un brioche rapidito, "y lo vi a llenar de compota de manzana, con un par".

Petonetis
 
A aquest ritme, potser d'aquí uns quants anys sereu autosuficient, amb el vostre hortet, els vostres brioixos i els vostres jerseis de pura llana verge. Això és clar, després de muntar una granja d'ovelles a l'habitació dels convidats.
 
tres dies per fer un briox!? Coi. El proper me'l menjaré molt més lentament ara que se tot el que hi ha al darrera!!
 
crec que no tinc paciència ni per fer mitja ni brioixos, tot i que me'ls menjo ben a gust! (els brioixos, clar)
 
Sempre s'aprèn alguna cosa nova... no ho sabia, això dels brioixos!
Has provat les famoses panificadores? sembla ser que ho fan tot soletes un cop poses els ingredients i programes...
Com va tot?
Petons
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?