diumenge, 31 d’agost del 2008

arreveure_ferragost!

ai uix, coi, recoi.
que no trobo la postura ni el to i no hi ha manera d'arrencar de nou això.
+
per anar fent boca, i per despedir un agost ben intens, tema culinari amb reminiscències d'infantor.
aquesta recepta era una de les millors de la meva yaya, que no li agradava cuinar, i que aquest rap li sortia boníssim.
ingredients: rap, farina, ceba, 2-3 pastanagues, all, 2-3 tomàquets madurs, llorer.
enfarinar i enrossir el rap.
amb el mateix oli, fer un sofregit amb la ceba picada, les pastanagues a rodanxes (molta pastanaga, si us plau), un gra d'all sencer i els tomàquets madurs a trocets petits -amb pell que s'acabarà desprenent i donarà l'acabat (im)perfecte al plat-.
afegir mitja fulla de llorer, una mica d'aigua, reincorporar el rap i que faci xup-xup deu minutets.

bon profit i a reveure!


Comments:
quina bona pinta!

ara, això d'acomiadar l'agost, ni que sigui amb un bon plat, no mola!
 
El rap és un peix difícil, lleig i deliciós. Cal treure-li l'enutjós tel que l'embolcalla, sobtar-lo perquè es tanqui, i després no passar-se de cocció. Però potser la pastanaga l'amanseix, potser.
 
buaaah que buena pinta, nada más terminar de leer me alegré por pensar en hacérselo al rubio que no le gusta mucho el pescado pero sí este guiso y....va Dersu y dice que el rape es un pescado difícil..oohh que yo no soy una chef!!!
 
ai bellosoli, doncs per a mi si que mola! (el que et fan dir els anys...!!)
cert, dersu, a més no tot peixataire està disposat a treure el tel aquest, i pel meu gust si te'l deixen ja t'han aixafat el plat.
ten, pero si esta receta es super sencilla!! ponte y ya verás que contentos los dos :)
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?