dimecres, 20 de desembre del 2006

evolucionar¿?

oh, feia dies que no em passava per aquest raconet, no per manca de ganes sinó d'allò que tant repeteixo (temps). la primera sorpresa és que blogger també canvia nosequè del format. coi. com l'explorer i el windows media.
no m'agraden aquestes enganyifes, els canvis de format que no de contingut.
i m'agrada molt el disseny i no diguem els logos, però tot el modern i innovador i novetós em costa d'engolir, a part del disgust que comporta la readaptació forçosa. les innovacions acostumen a ser pretencioses i demostren una gran manca de sensibilitat cap al que jo tendeixo: seguretat, tradició, respecte, permanència, fons. sóc de concepte retro. i quines ganes de marejar i quines ganes de canviar el que no cal ni ningú demana!
és clar que ja podria estar acostumada, amb els nostres metamorfoseats bars i farmàcies i restaurants i botigues. però no caldrà dir que el concepte reforma no va amb mi. no diguem si al damunt els materials i dissenys són de trontollosa qualitat, i quan l'essència, per poca que n'hi hagués, queda fatalment aniquilada. format original, si els plau, i aparquin les pretensions de modernitat. gràcies.
els consumidors necessitem novetat per a mantenir l'interés? i quan ja hi ha interés quina mena de gràcia és la novetat? i quan no n'hi ha serveix de res? gurús del marketing i del disseny i de les vendes: reflexionin.
+
els nostres bars i restaurants (a la moda) s'han entregat a l'estètica centre-europea/anglosaxona en quant a ornamentació i ambient nadalenc, és a dir: llumets petitons, en preferència blancs + espelmetes a la taula. aquella certa austeritat sutilment il.luminada dels protestants. em queda el gran dubte de saber com és l'estètica nadalenca mediterrània clàssica. el catolicisme auster també es deuria il.luminar d'alguna manera, potser més colorida (diria).
*
la caldera grinyola, massa dies tancada. he assumit i acatat que he abarcat molt i el resultat és l'inevitable fracàs general en abarcament massiu:
la universitat mig abandonada presencialment per cúmuls de circumstàncies i la motivació per les assignatures d'aquest segon curs tant grisot molt perduda. exàmens a la vista. toca estudiar fort i passar pàgina a un semestre ben decebedor.
la salut trontolla lleument i ara tinc una refregrip antipàtica. recorrents reclusions habituals darrerament.
la casa s'ha afavorit dels efectes de la salut i gairebé tinc enllestida la decoració ikeanadalenca i la resta endreçada i recollida en un nivell altament satisfactori. la nevera també força plena i neta.
el blog mig abandonat i jo darrerament repetint com un lloro que no tinc temps. les bones intencions segueixen i a mi de caparruda només em guanyen els manyos 100%. el blog segueix i m'aventuro a prometre que amb més continuitat. (les bones intencions comencen l'ofensiva).
la cerca de feina està engegada, ja he anat a una entrevista amb test torracollons (el dia més feliç de la meva vida? el més trist? a qui admiro i perquè? a qui detesto i perquè?). el meu fort no és vendre'm (ni vendre) i tot aquest procès de buscar feina i oferir la meva candidatura em tenen ben ofuscada. no diguem els patètics anuncis en els que manca informació bàsica tal com: localització de l'empresa, horari i sou (!!!). quines ganes de fer perdre el temps, i quina falta de respecte. quina prepotència.
(gr).
el tema sentimental marxa a tot ritme i caliu i alegria, amb algun petit entrebanc producte del no sempre fàcil ajustament de dues ànimes que s'han trobat (perfí) i que havien rodolat ambdues pels cantons no sempre fàcils de la vida. uix. sona dramàtic però així és. la intensitat dels bons moments supera tot entrebanc. i que segueixi.
¨
els companys del blog la tertúlia es van avenir a deixar-me a la banqueta de reserva uns mesos, donada la meva acaparamenta manifestada en el moment d'assumir que allò també necessitava manteniment. ells segueixen escalfant motors amb temes com "posseir" i "estereotips", i jo ja estic gairebé a punt per a la propera reincorporació al terreny de joc.
^
punt i seguit :)

Comments:
hanna, és sempre un plaer poder-te llegir ni que darrerament sigui amb compta gotes! i és que la teva manca de temps s'ha notat!

Just fa mitja hora m'he canviat al famós Blogger Beta i, pel moment, no noto canvi algun. espero que sigui més estable i no doni problemes amb les fotos. Pel demés em sembla ben igual.

Tampoc m'agraden les entrevistes de feina ni la manca de sinceritat que s'hi respira. Preguntes estúpides que cerquen no la resposta en si sinó el que amaga. I les meves respostes no amaguen res: "el dia més feliç de la meva vida? i tu que n'has de fer?" I és que no admeto que un perfecte desconegut em demani sobre coses que no toquen quan no toca.

Be, espero que compleixis el teu bon propòsit i escriguis més sovint! Fins aviat!!!
 
hanna, això dels canvis per anar modernitzant constantment arriba a ser depriment. perquè, coi, alguna tradició m'agradaria tenir. Peró en aquest país tot allò que tingui mes de cinc anys ja cal ferr-ho desaparèixer. Segur que tant bon punt acavin la Sagrada família ja començaran a veure-la obsoleta i a pensar en derribar-la per construir alguna cosa és modelna.
 
Petites transformacions, Hannab, les que es produeixen a l'exterior, el que és important és que nosaltres canviem -o no canviem-, però és veritat, foten els canvis pels canvis, sense millorar res.
I en aquestes festes, desitjo que els memes de treball et produeixin finalment un canvi moderadament positiu que et permetin enfocar els altres aspectes de la teva vida amb tanquil·litat.
(jo també he canviat al Beta, que ja no és Beta)
Una abarçada
 
MOLT BONES FESTES, hanna.

Ens llegirem l'any que ve, si els déus ho volen.

així doncs,

MOOOOOOOLT BONA ENTRADA D'ANY!

petonets des del mar.
 
mmm... jo és que encara recordo el meu primer ordinador, amb aquell word per ms-dos, que no hi havia qui l'entengués. Serà que sòc trontolladís de mena?.
 
Doncs a mi els canvis m'agraden, quin remei, adaptar-se o morir... ara en tinc sobredosi, i no paro, no paro... però bé, tots siguin petits com passar a beta, que ja no és beta ( o sí?).

En qualsevol cas, tradicional i fixe o modern i canviant, bon nadal!
 
Bones festes, Hanna, i molt bon any, segur!
 
gràcies bellosoli, el mateix et dic! encara no he canviat al blogger, he decidit passar-me a la resistència :) amb les entrevistes hauré de tenir moooolta paciència: necessito una feina!!!
siip dan, exactament, aquí sembla que molesti res que sembli "vell", casu'm!!
jbauer-miriam, apa quin honor! bon any nou per a tu també!!
gràcies pels bons desitjos pere, te'ls retorno redoblats :)!
i tant arare, ens llegirem i ens veurem a la tertúlia!! petonets i bon any!!
dersu, doncs jo recordo el meu tocadisc portàtil i em cauen els llagrimons de la nostàlgia. qui sap on para... :) acato que la informàtica ens ha fet un gran favor simplificant-se, això si...
home xurri, canvis profunds jo també m'hi tiro (ejem, és un dir), però rentats de cara enganyifes no em molen, enfins.. i molt bon any amb tots els teus canvis, que pel nadal ja vaig tard!!
el mateix violette, bones festes i petons!!
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?