divendres, 6 d’octubre del 2006

youtambé!


m'apunto al tema penjar videoclip freak. aquí, en falco, el meu ultraheroi dels 80.

Vienna Calling

Comments:
Que bo!! Aquest és el mateix que "Der Komissar", no?? A mi me'l fa fer conèixer la meva filla fa un parell d'anys... ni sabia que existia! Jo, és que en aquella època, em dedicava a fer mitja i confitures... després em vaig "deixar anar els cabells" i ara ho alterno (cuino pastissets un dia i em "desmeleno" un altre).
 
no semos frikis, que sabemo lo q queremooooo!!! no val! no és just! als vuitanta hi havia tant de freak que els qui els vau viure plenament teniu un gran aventatge a l'hora de penjar frikades! Quantes vegades hauré sentit allò de "cuanto daño hicieron los 80 a la moda". Encara recordo les ombreres! buf, que cutre! i consti que ja ho veia aleshores, quan era un marrec, que allò de les ombreres (o com coi s'escrigui en català, espatlles... espatlleres? mmmm... buf, crec q no) era cutre del cagar!

Mola el detall del telèfon blanc super guai... jejeje!
 
Ufff, ell amb les wambes i el vestit negre amb corbata estreteta, les noies amb permanents rosses fregides i pujades amunt, la pintura brillant a la cara, i tan xulo que ens semblava llavors... vaig a buscar les ¿espatlleres?, que feien que al roba caigués tan bé, aquells teixits fluïts, i aquelles cintures tan petites, jerseis llargs amb mànigues super amples, agafats amb cinturons a les caderes... alló tenía glamur, no com ara, que anem rebutides a les lycres, amb els sacsons que s'escapen dels texans, que semblem mursilles!
 
ei violette, sí, el mateix! mola aquesta conversió desmelene-pastissera teva :)
bellosoli, les hombreres!! l'altre dia precisament em pixava mirant fotos de moi meme amb aquells artefactes espantosos, com pot ser que sucumbís a l'antiestètica????
jbuaer, el youtube és una mina, pots anar al buscador i posar el que vulguis, que surt!!
si xurri, sí, ens sentiem molt glamuoroses, i no oblidar les mega-arracades d'aros i botons daurats!! i els calentadors en plan fama? les fotos tenim de testimoni que aquella època la vam viure!! ;)
 
Òstres, quins temps aquells... M'encantava Falco. I Ultravox. I Visage. I OMD... Visca els 80! :)
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?