dilluns, 2 d’octubre del 2006

escudella de bolets

acabo d'escoltar el nou capítol de caçadors de bolets. mentre fregava plats i endreçava la casa i sopava, i la meva sensibilitat ha quedat força afectada.
no li he trobat la més mínima gràcia a la intenció de fer ídem, el locutor emprava un to cínic ridiculitzador absolutament insultant. si jo fos de la família de l'avi-pare-nét que han tingut la gentilesa d'acompanyar els de l'equip del programa (en vocabulari tevetresià) els denunciava per falta de respecte.
la delicada línia que traspassa l'ironia de l'insult és per a alguns inexistent. si he aguantat ha estat per la recepta, i per a més inri ha consistit en un carpaccio amb fetge. zero points. dit avall. que els tallin el coll!!!!
+
estic en ona germanor universal i no suporto les coses lletges. per desgràcia, n'estic.em envoltada.ts. m'agradaria ser l'ultrasuperminyona i tot volant per la ciutat, escombraria brutícies, endreçaria destrosses, donaria lluentor al polsegam generalitzat i teletransportaria ciutadans atrafegats als seus destins en un senzill joc de mans. ho deixaria tot que faria goig.
*
la dèria neteja i ordre m'agafa de tant en tant en grau extrem, i no descarto que els nous veïns del davant, okupes per a més detall, en tinguin alguna cosa a veure. amb el moviment okupa nostrat no puc tenir la més mínima simpatia, degut a la seva manca de pretensions higiènico-sanitàries. i no cola que es tracti d'una micofàgia extrema.
em consta que a berlín i amsterdam per dir dues ciutats on el moviment es respecta, les coses són ben diferents. així doncs, on és l'ong que s'apunti el tanto i envii els nostres llardosos okupes a fer un erasmus per l'europa civilitzada? que tornin nets i polits i educats i desenganxats de substàncies evasives i llavors potser els entendria i fins i tot donaria suport. jo i molts. i així arribaria el seu desitjat suport civil massiu i s'engegaria la somniada revolució per una vivenda digna. i una cosa duria a l'altra i un món millor seria possible.
=
potser estic molt tralarí. es pot culpar el temps. els contrastos rasca al matí-calda al migdia-fresca al vespre m'obliguen a posar-me una peça de roba cap a la que no tinc cap simpatia: els mitjons de mitja. surto de matí de casa i torno de nit. es descarten doncs, tant les botes com les sandàlies, únic calçat que gasto amb plaer.
ja són dues les setmanes obligada a les sabatetes amb mitjons de mitja, i vull aprofitar aquest espai per a denunciar que han estat dissenyats per misògins que aspiren a que totes les dones patim de varius. el meu ample de cama es pot considerar standard-petit i tot i així quan em trec els maleïts mitjons les meves dues cames porten unes marques de tortura esgarrifoses. l'opressió deu afectar el meu ja minvat raonament. sens dubte.
si fes fred, em podria posar mitjons i botes i les meves cames ho agrairien i la meva circulació encara més i aquest blog no diguem i no és tant demanar que ja som octubre. vinga fred, que ja trigues!
^
imatge: un fan dels bolets en totes les seves vessants.

Comments:
no t'imaginava demanant fred... però si! fred vine aqui!!! i carrega't mosquits i mosques de pas...

Per cert! com q el bloglines no m'ha avisat que havies fet un post nou estava a punt de fer-ne jo un demanan-te una major activitat! que darrerament no posteges tant... però t'has salvat perquè he decidit entrar al teu blog (passant de bloglines) i he tingut l'agradable sorpresa de veure q havies postejat!!!

No obstant el post segueix en la meva ment... si trigues massa fins al proper engegaré una campanya!!!
 
Hanna, quina manya t’has donat a fer el post, jo també he vist el programa dels bolets i també he pensat que aquests de la Tv3 sempre es volen fer els graciosos i que tot sovint es passen.
Sí!!! Jo també vull que vingui una mica de fresqueta !!!
M’agrada molt el teu bloc, sovint passo per aquí però soc una mica mandrosa a l’hora de deixar comentaris.
:)
 
Hola Hanna ,
Totalment d'acord amb els Caçadors, realment insuportable !
I a sobre micofag com soc, l'ou de reig fa anys que s'em resisteix, i justament l'avi,fill,net n'han trobat una pila (el segon dia) quina enveja noia!!

Respecte a la neteja, civisme, bona educació, conducció responsable, menys sorroll, convivència, etc brilla per la seva total absència, en aquesta societat que estem creant.(on anirem a parar !!)
Realment has fet un post que m'hauria agradat escriure a mi, felicitats noia !
 
El fred, parlant de bolets, ja ha arribat, doncs dissabte passat vaig trobar i menjar els primers fredolics de la temporada, aquells bolets que només acostumen a sortir al novembre, quan les temperatures permeten l'ús de botes, jerseis, mitjons de llana, abrics, anoraks i, si algú n'és aficionat, calçotets llargs. Deu ser que els humans pateim algun transtorn sensorial.
 
Ai, tralarilu, quan tinguis una estoneta aterra a casa meva i deixa-me-la ben lluenta i brillant. I el meu carrer, que cada dia que passa està més gris i polsós i trist.

Particularment el rollo okupa em posa del revés, tota aquesta gent que protesta tant de les hipoteques i que no han pagat tres rebuts seguits en la seva vida, no ja d'hipoteca, sino de aigua o de llum. No paguen res més que la pelu on els claven per les rastes, o pels rapats aquests amb llarg per la nuca i serrell tallat ben curt i ben recte, que van tots uniformats i ben wais, i no és gens barat anar tan enrollat. I sí, són ben poc higiènics, que no els costaria res no deixar tot fet una cort al seu voltant. puaj.

Un cop més em congratulo de no veure la tele en absolut.
 
Us asseguro que el look okupa no és car, se'l fan entre ells: una talla, l'altra tenyeix, el de més enllà troba roba que la gent de barris benestants deixa al carrer plegadeta i amb olor a Mimosín... Ho aprofiten tot : trastos recollits "un dia a la setmana" fan de mobles insospitats, objectes que acabarien al fons d'un calaix es converteixen en collarets i poseres...
Sí, sí, va de veres... el tema de la okupació és tot un altre tema, però el look, de debò que car no és.
Ho sé de bona tinta.
 
...braçalets, polseres...
 
què és el bloglines????????????

absolutament d'acord amb el comentarista de tevetres la vostra. UN imprsentable!

Sobre els okupes, jo tinc prou feina amb els okupes de casa meva ;)

Els mitjons de mitja són HORROROSOS! però a més de contribuir a que les varius visquin contentes, són absolutament anti-luxúria. Posa't mitjonets de colors, dona! (que n'hi ha de molt monos)

I ara una pregunteta de no res: hanna, no voldries pas que et presentés els meus fills solters? (ejem)
 
D'aixó, hanna, amb permís, obro paréntesi:

Ok Violette, reconec que ho deia des d'el prejudici i que no sé de qué parlo.

Arare, el Bloglines es com la llista d'enllaços del bloc, però que et diu si hi ha algún post nou des de l'últim cop que vas visitar la pàgina. Súper útil.

Tanco parèntesi. Disculpes per la intrusió.
 
bellosoli que m'estàs estressant!!! si sóc la primera que lamento no poder venir a la terapiablog més sovint... snif, es fa el que es pot. ja ha vingut el fred!
hola jaka, benvinguda! jo també em passo pel teu i et dic el mateix... les mandres ens dominen!
moltes gràcies viatger! ja diràs on es troben aquests ous de reig... sobre tantes coses criticables de la nostra societat, la deixadesa i la brutícia s'emporten el primer premi, per a mi. buf. (no entraria en corrupteles que sinó fare un post enlloc d'un comentari)
dersu, magnífica postal de tardor, que bons els fredolics!
jbauer, els okupes no són al replà sinó a l'edifici d'enfront, veig totes les seves misèries, i fan un askete impressionant. el canvi de roba de l'armari, moment crític!
chamb, jo entenc que li agradés a la teva filla, potser és el que pretenen els de tv3, que tots tinguem el criteri dels 10 anyets, brometes, riure i tal (amb tots els respectes per a la teva nena, espero que s'entengui)
ok xurri, però pensa que tinc molta feina pels carrers de bcn amb la meva croada bcneta!
violette, jo no sospitava que el look fos car, almenys el dels que contemplo mentre esmorzo... a mi que siguin apanyats em sembla perfecte, però el tema higiènic m'ofusca i no els sé veure amb bons ulls...
arare! mitjonets de colors, amb sabatetes, em veuria molt rara! tu en portes?
això dels teus fills solters (en plural!!!) m'afalaga moltíssim... fa un mes t'hauria dit que encantada, però la vida m'ha dut una sorpresa i per ara l'estic gaudint.... ara que series una sogra perfecta, això fa ilu! i com diu la xurri, els bloglines, super utils, t'estalvien molt de temps!!!
petonets. arf. mai més trigo tant en comentar :)
 
uf, La ventana indiscreta. N'haurem de parlar.
 
Ostres, hagués jurat que t'havia deixat un comment al post. En fi, abreujarem, el meu nivell d'exigència estètica (i mira que es baix) tampoc tolera els mitjons de mitja. Ànims amb els okupes (sé de què parlo...) i amb les classes i.... Uix, que tonto que estic. Petó de bona nit.
 
Fa uns mesos, dinant en un restaurant vaig sentir la conversa d'un nen d'uns 14 anys amb la seva mare.
Fill:Els okupes son bons o dolents?
Mare:Mira, els okupes estan en contra d'una cosa com la propietat privada, pero s'aprofiten d'ella...
Si ho fessin be, serien bons.

No se si es un moviment bo, o dolent, pero qui estaria a favor si li okupen casa seva?
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?