divendres, 11 d’agost del 2006

desconnexió parcial -marxo!-

I,m bitterly disappointed with the English working classes, Adrian. They've chosen consumerism over art, materialism over culture, and celebrity-worship over spirituality.
Adrian Mole and the weapons of mass destruction - Sue Townsend (2004).

m'uneixo als clams i els elevo a la màxima potència. què està passant amb tv3???? he ensopegat allò (amb alevosia). allò que fan abans del telenotis. allò de les proves a aspirants a cantant (per que s'entengui de què parlo). m'he horroritzat estabornida. és tant decadent, és tant patètic, que ni tant sols fa gràcia. fa plorar!!!

si l'avió bcn-dubrovnik que surt demà a les 8:10 tingués cap incident i/o la meva estada a les croàcies i/o la meva salut i/o l'avió de tornada, em quedo descansada dient que jo també estic molt decebuda, molt.

per si no queda prou clar, tinc moltes ganes de fer vacances, i de gaudir-les, i d'explicar-ho!
arrrrreveure!!!!!!!

Comments:
sisi, és penós això del karaoke que fan. Molt trist. La televisió va de mal en pitjor, i a l'estiu s'escarrassen a fer-la encara més cutre.

Que tinguis un bon viatge i gaudeix de croàcia! ja explicaràs que tal està tot allò!
 
TV3 no vol fer premsa rosa (em sembla bé) però fa altres coses potser pitjors. I això que no és de les més dolentes. Torna aviat.
 
soc a terres croates! tot perfecte i un temps i unes platges fantastics. la gent rareta, per ara... postals impossible. aquest servei d'internet no ho facilita gens.
vacances, oeoeoe!
 
Un petó des del nostre mar! Gaudeix plenament i a tota marxa, vale?
 
Ei! han fet mes llibres de l'Adrian Mole?
Jo vaig llegir el que suposo era el primer, el del diari secret.. coi!

Ara m'has alegrat la tarda de feina...
 
Que disfrutis!!!
Platgeta, aigua, solete, qué bé!!!!!

(I ojalà que no trobis cap estri militar ni paramilitar que puguis dur de tornada, urgs, quin mal rollo!!!
 
Hanna!

Gaudeix a tope de les vacances i de Croàcia, te les mereixes!

Gràcies pel comentari de la nostra trobada madrilenya, em va agradar conèixe't. No s'hi val deixar-me tant bé a mi. A tu la simpatia et va sortir amb naturalitat, també has estat molt valenta a la vida i artistes ho podem ser tots a la nostra manera.

Petons
 
wow! Croatia, I've never been to Croatia! You've got to tell us a lot about this "hidden-somewhere-in-the-map" country. Have fun, think of you and forget western civilization!
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?