dijous, 25 de maig del 2006

horroritzada per la moda juvenil

seguint amb el to cançó denúncia, estampo aquí per a vergonya meva, que tinc el defecte d'acumular tant la pròpia com l'aliena, el que he vist avui a una botiga del barri, coneguda per altra banda, per exhibir la roba més lletja mai per mi vista abans. per si no es veu, el preu són 8 euros (hi ha algú que vulgui pagar per dur això!?)
en algun estat dels usa la venda d'aquesta peça de roba, especialment a menors, seria motiu de tancament en centre d'alta seguretat.
ah! fóra entranyable que les masses enfebrides pels avions redbull es traslladessin de nou al barri, aquesta vegada per a manifestar-se, silenciosament o no, davant la botiga.

ruta: L4 (la groga)
parada: poblenou
carrer: bilbao (baixant a mà esquerra)
cantonada: llull

Comments:
Joer com et passes! és la botiga dels meus pares!!! Que nooooo!!! jejejej, t'has acollonit!!! no podia evitar fer aquesta broma fàcil/cutre...

A veure, la roba no sembla massa maca. El missatge és més aviat cutre... sobretot per això de que cal aprofitar-se d'algú verge??? quasi millor algú amb experiència que et pugui fer mil coses, oi? Be, hi ha gent per tot...

I veient la foto s'hi veu algu reflexat... serà na Hanna? Si ho és ja en sabem quelcom més: és fredolica! i és que l'altre noi que hi surt reflexat va en màniga curta, així que la foto deu ser actual. I amb la calor que fa... com és que portes jaqueta i bufanda???!!!???
 
osti bellosoli, estas fet tota una senyora fletxer ;)) sóc l'ombra de la dreta, sí... i sóc fredolica, però ahir tarda/vespre al meu barri feia fresca!
ara que no duia jaqueta ni bufanda, sinó una samarreta de màniga llarga i un mocador de coloraines molt suau i agradable (aiii, ja m'has fet xerrar massa!)
ara em perseguiran els fills de la senyora de la botiga (que deuen ser enormes i amb poc sentit de l'humor), ja m'estic buscant una barba postissa per passar per allà d'ara en endavant!
 
A mi el preu ja m'està bé, però em sembla que ningú que em mirés es creuria el lema, i si algú se'l creia, dubto que intentessin aprofitar-se de mi, al menys a plena llum del dia i sense haver begut.
I ara seriosament, Hannab: no et sembla que hauries d'haver entrat a la botiga a preguntar si la peça era reversible. Potser a l'altra banda portava un SÍ A L'ESTATUT. És clar que amb aquesta llegenda, tal com van les coses, no la vénen ni per un euro.
 
m´ha fet gràcia el comentaria de pere! la veritat és que eñ missatge fa xorrar sang de lo cutre i ... no sé, si m´ix altre adjectiu! vaya tela de camiseta... i vaja parell d´o. que deu tindre el magnífic que monta l´escaparate!!!!!!!!!
jo m´indigne amb les talles... bé, es tot un clàssic. Els caps de setmana treballe a una tenda de roba i veig la de coses rares que passen amb aquest tema i cada volta m´indigne més...
 
ai pere, jajja!!! jo la veia més de dona, però si se la posa un home sembla que fa gràcia i tot (seré masclista!). a la botiga no m'hi atreveixo a entrar, tota teva que ja saps l'adreça ;)
olenska, i que s'havia pres el que va estampar el logo?¿ una ampolla sencera de melody almenys! ;) el tema de les talles, indignant al màxim, totalment d'acord. jo vaig de la 36 a la 42 i visca el catxondeo..
 
El pitjor és el coll de polo, que no li escau gens a un logo així.. o sí?

Pere, pósatela (mai se sap).
 
exacte xurri, no li escau en absolut el coll de polo, ni el disseny de la samarreta al logo... tot plegat és una aberració, pere no te la posis !!! ;)
 
Potser el dia que necessiti una baixa me la podria posar per anar a la feina... No caldria ni passar per la consulta del metge: directe a casa fins que em passés la insolació.

Xurri, no siguis dolenta.
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?