diumenge, 23 d’abril del 2006

sol, solet, vine'm a veure!

aquests dies he estat escoltant amb gran connexió espiritual els gemecs i lamentacions dels sigur rós i el seu ( ).
i he vist que venen en concert a un d'aquests festivalots que tant poc m'atreuen. 14 juliol al summercase, amb 20 grupets més. una sobredosi de concerts a la que no aspiro a sobmetre'm.
jo d'un en un i amb la concentració i l'entrega corresponents a cadascun.
els avis de new order hauran rebut una oferta irrebutjable, perquè tornen, toquen l'endemà. quina vergonya. quina indignitat. quina pena. no tinc compassió pels artistes que s'autodenigren i es carreguen la seva bona imatge a canvi de quatre duros. a no ser en casos extrems, i no crec que sigui el cas. els diners, compensen?? l'any passat va ser una gràcia que vinguéssin, però l'espectacle va ser prou decadent en conjunt com per a que no calgués repetir-lo. adéu mites.
+
anit em vaig ficar a la casa dels horrors. discoteca bikini, a petar. absolutament impossible moure's, ballar, veure, connectar. res. una massa amorfa de gent dempeus agraïda per tenir 5cm quadrats d'espai. a canvi de 15€ l'entrada, 10€ el cubata, i una música cutrota.
tot i la immillorable companyia, la meva fada madrina estimada i la c., el lloc no hi havia per on agafar-lo.
hi ha un massoquisme col.lectiu o què li passa a la gent? és aquesta la manera de sociabilitzar? potser jo estava sensible. que ho estava, però l'espectacle em va semblar d'una sordidesa absoluta. no hi penso tornar, a l'infern aquest de les ànimes desaparellades.
+
que sortir de nit sigui cada vegada menys apetible és llei de vida. la balança cada vegada compensa menys, la ressaca de l'endemà, el dormir poc i/o malament, el desaprofitar un dia del valuós cap de setmana, etc. etc. etc. i res no compensa la pudor fastigosa a tabac que fa avui la meva roba.
però les ànimes desaparellades no deuen poder estar-se soles a casa un dissabte nit. la cerca d'una altra ànima amb qui compartir la solitut deu ser massa forta. ho suposo. o ho sé, que fa anys potser feia el mateix. ara, si surto es per esbargir-me, i per esvalotar-me una mica, per veure gent que m'aprecio i per passar una bona estona. no busco, ni trobaré. es tracta d'una sobredosi de decepcions, oi doctor?
*
osti, rellegeixo tot això i em veig sinistrament negativa. bé, és que fa un dia núvol i jo també ho estic, pero tot passa. i tinc moltes, moltes ganes de que torni a sortir el sol.

música: l'himne de les ànimes desaparellades. james: lose control. es balla mirant el terra i dient que no amb el cap (làaaanguidament). estil patentat per la meva germana, la mitjana.



Powered by Castpost

Comments:
que tinguis un bon dia de sant Jordi.
petons!

@-'--,-'---
 
Ballem sense pagar entrada, Hanna. Acaba de sortir el sol.
Una rosa vermella per a tu.
 
La bikini... un compte pendent que tinc! i és que des de que estic a Barna no hi he entrat mai. Alguna vegada hi hem estat a punt d'anar però al darrer moment ens hem fet enrera. Així que dissabte està a petar? be, quan hi vagi procuraré que sigui un dia de menys afluència.

Jo crec que la millor manera de sortir és a passar-s'ho be i no pensant en trobar algú. Es gaudeix de la companyia dels amics i es fa una mica el cabra. Però si es troba algú per casualitat... per què dir no?

Be, espero que hagis gaudit del dia de Sant Jordi!!!
 
Cap a la tarda vespre, com diu en pere, ha sortit el sol per a tothom. Roses i petons.
 
A mi els bikinis que m'agraden són uns altres.

No, ben pensat, aquests altres bikinis més aviat fan nosa, certament.

Clar, sempre ens quedarà (ecs) el mixto?
 
Quina atabalamenta el BKN, ostres, ja ho deien emps enrera que cal escafandra per entrar-hi.

Ptonets i roses. Blanques.
 
gràcies per les roses, els petons i el sol, és justament el que necessitava...
au, ja estic dempeus i amunt!
 
Molt bona la definició que fas: infern d´ànimes desparellades.
Jo quan ixc de festa vaig a fer el cabra i passar-m´ho bé, però quan "he parat" un momentet i he observat el que em rodeja,la gent,etc. he arribat a la mateixa conclusió que tu... és curiós, perquè estem tota la setmana estudiant/treballant,etc... i després arriba el cap de setmana i fem estes coses... (bé,no es apropiat utilitzar "fem" incloent a tots, seria millor "fan")...
 
no he leído el post, sorry. Solo por encima. Pero bueno....a días tristes Hannas alegres (por ejemplo).
Y para lo que entraba era para pedirte tu opinion.....¿has probado los zumos de tropicana estos que anuncian ahora? deben estar buenísimos.
Necesito su crítica y valoración.
 
dersu, com que ecs a un mixto? no l'empro mai aquest mot, però l'entrepà me'l jalo ben a gust..!
gràcies anneira. a mi també m'agrada pensar que les coses les fan els altres...
ten, eres la ostia, jajaj! con tropicana me quedé decepcionada al enterarme de que era una megamultinacional.. pero sigo fiel (aunque lo puedo comprar raramente) al ruby breakfast (con vodka, está bueníiiiisimo). así que poco te puedo decir. sólo que si compras online en el condis te regalan un tropicana de maracuyá con lima, para mí asquerosete, demasiado dulce, y pica la garganta... tengo una botella por empezar, te la envío por seur? jolins que casi he llenado un post nuevo, jej
petons
 
No et preocupis pel tabac. En quatre dies s'acaba. L'altre dia al Razz van fer fora a gent per fumar a on no es podia. Per cert, et queixes de que la Bikini estava molt plena, però potser el problema és que hi ha mases sales amb mala música i massa poques amb bona, no?
 
salutacions anònim! no tinc paciència per quatre dies, la rentadora m'ho soluciona abans ;)
al bikini nomes en vaig visitar dues de sales, i no sabria dir-te en quina em va semblar pitjor la música... n'hi ha més de dues??
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?