divendres, 17 de febrer del 2006

rotllets de primavera

li-li-líiiii, la primavera ja és aquí!
no es pot, no es pot, deixar que el subconscient esbojarrat interpreti les falses alarmes.
a les 8:30 entrava un solarro espatarrant a la cuina, ahir vaig passar tanta calor... que he obeit els impulsos i m'he posat la samarreta de coloraines del carrer elisabets. i ara no hi ha manera d'entrar en calor. tinc tronc, braços i mans glaçats-encarcarats.
no, la primavera encara no és aquí, tot i les ganes que en tenim tots plegats. ahir a classe hi havia un ambient d'eufòria vital molt curiòs. el meu company, que té 29 i es sent vell (comparteixo amb ell aquest sentiment vital) deia que hi havia histèria primaveral. segons ell, afecta més la joventut.
ara ve la parrafada de que tinc l'ànima jove i que jo entre joves em sento tant i tant bé. però no estic segura de que sigui així. ni que la cosa millori amb els adults, aquell desconegut món. els adults són els pares, no?
aquesta entrada tant cagadubtes dins el món adult em té moixa. és dur. em mentalitzo de que sóc una dona adulta i em miro al mirall i veig la mateixa bleda de sempre.
de petita mai em vaig saber visualitzar de dona. com és anar vestida com una dona (jove)? colors llisos i discrets? sport però no estrident?
passar de les modes sembla l'unic que milito radicalment, i que crec producte directe de la maduresa. ejem. ahir mentre em vestia em va quedar la camisa per fora el jersei, i davant el mirall em vaig veure amb aquell uniforme dels 80s. camisa blanca per fora, jersei negre, pantalons negres.
ara sóc incapaç de dur l'uniforme dels 2000s, sigui texà arramangat, o ronyons exhibits. no diguem samarreta de tirants en ple hivern. potser ja hi sóc més dins del que em penso?
a la feina estic treballant intensament tot i que aquest escrit no ho demostri. estic fent unes traduccions molt lluides, tot sigui haver après al final el concret vocabulari tècnic del meu sector laboral industrial. això d'ara és una pausa que ha estat provocada per un motiu: la meva companya ha tornat a posar aquell CD al fil musical. ella només escolta música clàssica i jazz i gairebé mai en les sintonies que capto. i posa molt i molt el CD de clàssics de la clàssica que jo en dic música de funeral. jo al meu funeral exigeixo aquí i ara que no sonin el cannon de pachelbel ni l'adagio d'albioni ni la petita serenata de mozart ni el nabuco de verdi.
aquestes precises les puc escoltar en certs moments escollits, particulars i íntims. no a la feina, mai a la feina. i en el procès de posar-me els auriculars per escoltar el darrer dels depeche (que no trobo que no valgui res com deia l'e.) he passat pel blog i m'hi he entretingut una mica de res. ves.
una mica de primavera sí que noto. aquell esverament, per fí! li-li-líiiiiiiiii

Comments:
El paorós Réquiem de Ligeti, i així marxaràs acompanyada a l'Hades, car més d'un segur que no ho resisteix.
 
Doncs si que fa una calor que espanta! Tot i així jo sempre vaig abrigat per evitar els ensurts! i va i m'acostipo! avui, amb la calor que fa i noto la gola rasposa i el nas tapadet! A veure si torna el fred que em senta millor!

Això d'anar molt a la moda mai no ho he trobat massa encertat. Està be anar en la línia però no pas a la moda. El problema d'anar a la última és que existeixen càmeres fotogràfiques. Per què és això un problema? doncs perquè les càmeres fotogràfiques ens ensenyen com anaven de cutres els fashion de fa 15 anys, els de fa 10 i els de fa 5. En canvi, la gent que va en la linia però discretament poden mirar les fotos de fa uns anys sense pensar "aiii, com em podia vestir així...".

Res, paraoies meves.
 
Sobre una mateixa línea d'estil vaig fent diverses adapatacions pràcticament imperceptibles de la meva roba; tipus: als meus pantalons negres dels 80 els hi permeto una cintura una mica més baixa. O una pota una mica més ample, el baix més llarg. Butxaques o no, etc. Els jerseis negres són més o menys amples, de pic, rodons o coll alt. Peró sempre arrossego els meus bàsics dels 80.
Ah, i segueixo arrencant qualsevol distintiu de maques a la roba: la lliga dels antirobademarca. Una miltància que preservo.
 
M'alegro que t'hagi entrat el toc primaveral. A veure com evoluciona això aquí al teu blog. Sobre la música del funeral., Facileta i clàssica: la marxa de Budenmayer (recordes la BSO de Blue?). Més actual i torturada. No need to argue, dels Cramberries. Petò i no en parlem més del tema.
 
osti dersu, que tetric ha quedat això..! jo posaria rock gòtic...
fas be bellosoli, jo he anat massa fresca i ja em pica la gola... el tema moda, no se com s'ho fa però sempre hi ha detalls que ens situen en la època... jo miro fotos meves de petita i em pixo de com vestien els meus pares, jaja!
ja vindria a ser això que comentes, xurri, seguir l'estil amb els petits canvis, els detalls cintura alta / baixa o ample del camal són molt indicatius..
arrencar etiquetes, tinc la mateixa afició! fora marques!!
la dels cranberries si que m'agradaria... l'altra no la conec, ni he vist la peli...
petons primaverals (atxis!)
 
no he fet tan be em temo... arrossego un mal de gola des de dijous que em deixa engollir sense que se m'escapi la llagrimeta!!!
 
la primavera ya ha llegado y con ella mi alergia primaveral. Ahora soy una nariz fuente andante, también me encantan los rollitos, pero ojalá me quitaran la rinitis! Lo único que me alegra es el tiempo1
 
bellosoli, estic igual que tu!! coi de temps... cuida't: mel, llimonada i bufanda..
b-on, cierto, la rinitis es de lo peor que trae la primavera. yo mucho no la noto porque tengo rinitis todo el año, pero ya temo esos extraños días primaverales en que sin saber por qué me convierto en una ducha ambulante, estornudos miles, mocos acuosos y ojos llorosos... cuidate (yo me empastillo sin piedad cuando acecha el rinitismo)
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?