dijous, 5 de gener del 2006

la mica que omple la pica

els franz ferdinand no m'arriben. sóc maniàtica i a mi l'escena moderneta alternativa em repel. crec que ja ho he reiterat prou en el blog antic i l'actual, que jo de moderna no en tinc ni un pèl, ni aspiro a tenir-ne.
els escolto, ara mateix, i no dic que no sonin bé. però em venen imatges de penya a l'estil programa silenci del 33 i no hi ha cosa que em causi més alèrgia (sí, l'altre programa que anava de redecorar la casa dels protes del programa silenci).
com es pot veure, tinc força traumes i complexes, que jo converteixo, faltaria i orgullosament més, en virtuts.
estic de mala lluna? psssssnooop. a més, ara ja m'he desofegat.
però no tenir una vida gaire variada darrerament em fa sorgir la part renegadora, no falla. per sort, aquesta nit me'n vaig de birres amb la fantàstica, maravellosa, encantadora xurri. sí, tenim una relació after-bloguera. si hagués dit que ella és un dels millors aconteixements del 2005 hauria sonat molt pilota, per això no ho vaig fer. per ara ho deixo aquí, però no descarto crear una oda a la xurri.
*
no puc parlar de res més concret perquè els darrers dies no faig res en concret. treballo una mica, dino una mica, miro una mica la tele, em poso una mica a estudiar, bloguejo una mica, bereno una mica, estudio una mica, faig una mica de tasques domèstiques, sopo una mica, intento una mica estudiar, xatejo una mica, parlo una mica per telèfon i vaig a dormir amb una mica d'angúnia de no haver fet gaire res.

Comments:
Hanna,

Quí no té traumes i complexos? Qui estigui lliure d'ells, que llenci la primera pedra.
Anar de birres amb la Xurri ha de ser l'ostia. Aprofita la trobada, que la Xurri és molt bona paia.
I que els reis us portin allò que més desitjeu.
 
A mi l'excessivament "modern" tampoc em mola massa. Crec que les coses m'han d'agradar pq m'entrin pels ulls i no pq surtin per la tele. En canvi no diré que la presentadora de silenci no m'agradi... jejeje.

Aquests dies ja es donen a no fer res gaire variat. Jo porto tot el dia dormint per fer-lo passar més ràpid! Que vagin bé les birres i no facis massa tard! no sigui que et trobis els reis deixan-te els regals!
 
Waaalaaa, que parlen de mi!!!! Perdona, Hanna, però el meu ego imflat com una bombolla no pot fer cas a la resta del post.

I com que jo no vaig fer balanç de l'any al meu blog, aprofito el teu per dir sense embuts que els riures de les nostres birres es poden comptar entre el millor de l'any 2005.

Apa. Vaig a fer-me café que tinc el cap una mica espés.
 
Noies, serietat... I, Hanna, de mica en mica, diuen que s'omple la pica...
 
Tanta moderació em recorda al senyor Moravia. Espero, però, que no sigui el cas.
 
El programa "Silenci". Guau! Cada cop que el veig em fan sentir com el Paco Martínez Soria a "La ciudad no és para mi". Als pagesets provincians de comarques ens tenen en compte? Ah!, si, que fan "Lo Cartanyà"... Bravo, bravo, bravo.

He de confessar que durant una certa època, quan coneixia algú que duia ulleres de pasta negra model "existencialista-francés-maig 68" ja li posava, d'entrada, un negatiu. Ara, només aixeco les celles.
 
però Silènci és un programa modernet? jo el trobo convencional i per a gent consumista i pija, si dels pijos dels 80, transformats ara en una imatge que no sé a qui volen enganyar... a mi tambè em fa una certa al.lèrgia, pensava que estava sola, tambè l'altre de decoració, tambè em fa d'aquesta al.lergia... que voldrà dir tot plegat? seré convencional, seré de mires curtes?
 
m'havia oblidat, la pregunta que em faig sempre: a què o a quins són l'alternativa, aquests de l'escena alternativa? algú em pot il.lustrar, és que sóc tan ignorant i tan estreta de llums
 
agraïda per les respostes a post tant insípit, malgrat al tema silenci li vaig afegir una dosi de mala bava (versió pebre negre). no sé perquè tinc tanta mania als moderns, hauré de fer una mica de psicoanàlisi ;)
usuaria anonima no et puc respondre, però pensaré estretament en el tema.
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?