divendres, 27 de gener del 2006

el factor 5

el protagonista -era un cas real- d'aquest culebron em demana que esborri el text que segons ell tant el retrata. per tant, tot obeint la llei 56.1.4 de l'estatut nou de trinca que m'acabo de treure de la màniga, procedeixo a tal efecte.
.
el text queda guardat sota set claus de seguretat.
prèvia petició escrita i jurada, i si se m'ensenya la poteta, estic disposada a deixar-lo llegir a qui el requereixi, sempre que en consti un motiu raonable (subjecte a subjectivitat).
agraïnt la comprensió per les molèsties causades, i tot recordant que m'amparo en el meu dret a la censura.
atentament.
la manipuladora.

Comments:
Oh, oh, oh, jo puc ser tan sectari i mediocre com faci falta, si la poltrona paga la pena. No hi hauria lloc per un sisé?
 
Así estamos - estos 5hm han hecho algo bueno auqne no lo parezca, s eha aislado voluntariamente y no contaminan al resto. Ahí quedan y un día se extinguirán po propia inerzzzia. Justo es dejarlos ahí aislados e intentar que el mundo pase a su lado, no se como puede conseguirse eso dentro del entrono Universitario, investigasdor pero 5 son y 5 desaparecerán....y si nadie se acerca a ellos y elos no se acercan nadie los contactará y an nadie transmitirán...el problema es cuando van de gurus, iluminados, Master of the Universe y quieren que todos seamos grises personajes anclados en islas cerradas y el mundo o su entorno los eleve a la figura de Maestros! ....por tanto lo mejor es que s epudran ahí dónd están...
 
Kaspa, kaspa, kaspa.

Quin país...
 
Em sona.... (més enllà dels noms i cognoms concrets).
 
Malauradament crec que personatges així n'hi ha a per tot. No volen intentar innovar perquè mostrarien al món l'ineptes que són. Prefereixen seguir tancats entre ells, sense intrussions exteriors, res que faci trontollar el món que s'han construït: una farsa de corrupció patètica. "Jo em protegeixo a tu, tu em protegeixes a mi. Als demés que els bombin!"

Ànims per en David perquè aguantar gent així ha de ser molt pesat!
 
gràcies pels comentaris (dersu, sospito que no hi ha lloc per un sisè..)
em pregunto si davant això no es pot fer res més que maleir... es crea un mur de silenci i pors a represàlies.. els pavos aquests semblen la mafia, coi!!
 
son como la mafia Hanna
 
Ai Hanna! El món acadèmic és un forat negre. Però dolent (hi ha forats negres encantadors!). Ben sovint et deixes endur per la gràcia dels passadissos universitaris, per les converses acadèmiques, per les bombolles del sifò, com diria l'inefable Ferran Monegal...
Un té la sensació que el món va per una banda i ells per una altra i que, en realitat, tenen cura de la seva feina i dels seus diners i ho protegeixen talment com si tiguéssin una botiga de vetes i fils o un taller mecànic. El discurs va per una banda i la realitat per una altra.

Ja t'he dit que sense conéixe't em trobo moltes similituds amb tu: una més. Jo també sóc un desencantat acadèmic.
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?