diumenge, 29 de gener del 2006

diumenge de gener

es veu que somniar justament en allò que et treu la son és normal. en èpoques d'stress i tal. no sé si arribo a patir stress, més aviat diria que no, que sembla un patiment més d'homes, corbates, maletins i números. cap de les coses m'implica.
en tot cas, he passat la nit somniant que estudiava -els apunts que vaig deixar ahir a la matinada, en plan replay-
i a una hora indeterminada m'han despertat uns trons esgarrifosos que em llençaven tot tipus de malastrugances.
així que m'he llevat amb un ànim baixot. després de fer unes quantes activitats evasives (esmorzar, regar plantes, llegir els diaris online, parlar per telèfon i arrancar-me els bigotis amb pinces) m'he assegut a covar una mica el coneixement (verd).
però he estat inquieta per motius diversos: el primer del tot: ha sortit el sol. s'han equivocat els del temps? podria posar una rentadora? m'arrisco? i si plou tota la tarda? no m'arrisco.
què tinc avui per dinar? cap plat concret m'ilumina. a la nevera hi ha coses que no s'acaben de compenetrar: carbassons, bròquil, esbergínies. palets de bacallà. moltes pomes i moltes peres. llimones. també tomàquets i un pebrot verd. i pastanagues. i ous. no m'inspira gens tot això. voldria una altra cosa, i no sé quina.
i després hi ha el tema calers. estic en tràmits de comprar dues entrades per anar a veure els death cab for cutie. i mirant la seva web, em trobo amb una informació molt globalitzadora que agraeixo i alhora em subleva: els preus dels concerts (cal clicar "shows"). resulta que és entre 2 i 3 € més barat veure'ls a alemanya, entre 0,40 i 3,40 € més barat a viena, entre 3 i 6 € més barat a milà, entre 6 i 9 (!!!) € més barat a amsterdam, i aproximadament el mateix preu o una mica menys al regne unit. la cara de poker no m'abandona. recordo la dita d'una amiga: en aquest país, algú s'està fent molt ric i no som nosaltres. no caldrà comparar els sous d'alemanya, àustria, itàlia, holanda i anglaterra amb els nostres oi?
ens prenen el pèl, i ens deixem. que espabilats, els nostres empresaris de la nit.
acabaria amb alguna coseta més agradable, tot sigui equilibrar una mica aquest regust amarg que transcric darrerament. -em cal una farra amb urgència-
la barreja de gana i ofuscament m'ho impedeix. en tot cas, poso la foto de la part dolça del meu esmorzar d'avui, que m'ha elevat durant un minut a un estat de plaer ben alt: torrada amb philadelphia i melmelada de maduixa. m'ha mel.lifluat (és el terme que hi ha al damunt de melmelada al diccionari. no coneixia la família mel.liflua: mel.lífer, mel.lífic, mel.lificar, mel.liflu-a, mel.lifluament).
ah! i perfi s'acaba el mes de gener! interminable, pesat, fred i costa amunt. sóc molt més de febrer.

Comments:
Ànims, que pel febrer, tot va bé!
 
hala hala Hanna amunt!!!

(como verás ando poco inspirada pero te mando muchos besos, eso de los sueños es de lo peor eh?)
 
Aiiisss! somiar en estudiar!!! això és frikisme total!!! ni tan sols jo ho faig! (be, per friki jo q sempre acabo somiant en la mateixa persona...)

A mi el temps també m'ha deixat al·lucinat. Dissabte per la nit vaig sortir i no va deixar de ploure, així que a les 3 vam haver de plegar veles farts de l'aigua. Diumenge em llevo i un sol radiant! i tot el dia el cel clar. I avui dilluns em llevo i plovia! Aquest temps està boig!

Gaudeix dels esmorzars així i no t'angoixis pel preu de la vida que no te remei, ens prenen el pel però poc que hi podem fer em temo...
 
jastà! ja he acabat! fiu!
tema concert: he anat expressament al fnac i em trobo que el preu són 19,20 €. no he comprat. no entenc res. quin timo.
 
Bé, timo per timo i valgui el que valgui, no s'ho val? (una nit de farra, fum, cubates, música..)

Disfruta que encara falta força pel Juny!!!
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?