diumenge, 8 de gener del 2006

compartiritzar

tot autoaplicant-me els mètodes de la supermainadera, avui m'he promès escriure al blog si acabava el temari. fet i aqui estic... ai... on ens hem de veure!!
novetats no en tinc gaire-cap, porto tres dies de vida introspectiva, asseguda a la taula d'estudi i estirant les cames d'una cambra a l'altra del piset amb parada i fonda a la cuina i tornar a començar. no he anat de rebaixes, ni de birres ni res. només al mercat del poblenou i al seu hiperclaustrofòbic nou supermercat, al que cal arribar en montacàrreges cosa que em farà evitar tornar-hi tant com pugui. no m'ha agradat gens l'experiència.
anar al mercat, molt. i com més ple estigui més m'agrada, cosa que contradiu les meves habituals exigències a l'hora de comprar.
m'agraden molt les iaies que demanen tanda i que et parlen i que es treuen aquells moneders gegants amb fotos dels néts. el que no suporto són les parelles que van mal avingudes i que es barallen a la mínima, elles cara de fàstic, ells cara d'avorrits. m'agradaria fer-los de supermainadera i recomanar-los que cadascú es dediqués a una tasca independent per a bé de la seva relació i del meu equilibri mental. necessito veure els de la meva espècie ben avinguts i em deprimeix el contrari.
per què dues persones fan una tasca que pot fer una sola?
. la que acompanya no té res millor a fer (i necessita o vol acumular punts). actitut: passiva-positiva.
. la que la fa normalment obliga a l'altra al sacrifici. actitut: passiva-negativa.
. han de compartir les vacances sigui on sigui. actitut: tal per a qual -versió brighton-.
. no poden estar separats ni un minut. actitut: ensucrada. rara, però de vegades es visiona.
. per maximitzar el temps. fent cua a la carn mentre l'altre fa cua al pollastre. amb moltes visites mútues per donar instruccions o demanar-ne. actitut: atabalada a diferents nivells de predisposició.
. per acabar d'enfonsar la relació i posar l'acte en qüestió com a retret el dia que calgui. actitut: negativa.
dissabte vaig ser testimoni de tres actituts passives (sense més detalls per poder concretar) i dues de negatives. en una de les negatives, ell anava proposant comprar gairebé tots els embotits del super. ella li va respondre "com és que mai m'escoltes???" en un to sinistre total. vaig arribar a casa sentint-me afortunada per no compartir la vida segons com.
ell insistia molt en els formatges (no ho hauria de dir però em va repel.lir molt la pronunciació furmatxa) i em va fer pensar en una notícia d'aquelles de marketing delirant que vaig llegir recentment a una revista: els somnis poden venir determinats pel tipus de formatge que mengis la nit abans. toma castanya! ara em toca localitzar un british brie i refusar el lancashire si mai me n'ofererissin.

Comments:
La idea de la súpermainadera és una mica esgarrifosa.
Imagina: la mainadera assenyala el que ella fa malament. Acte seguit ella comença a fer el petarrell (ho he buscat al diccionari, vol dir "hacer pucheros") i a dir que la idea de la mainadera no ha estat seva i que és horrorosa i que ell ho ha fet per a humiliar-la perque en realitat no l'estima. La supermainadera intervé i li indica al noi técniques conductistes per a -educativament- disuadir la noia de manipulacions tan obvies. Ell aguanta a l'altre banda de la porta sense inmutar-se mentre la noia plora. Quan la noia desconsolada ja ha decidit marxar amb el butaneru, que és molt més primari i per tant agradable, ell surt per tal de fer el reforç positiu tipus "bona noia, així si, de l'altra manera no" i es troba sol. Lllavors de al porta del fons surt la supermainadera vestida de cuir i amb un fuet (sado, no de casa tarradelles) preguntant-li si ha estat un bon noi o necessita càstig... i és que -no ho hem dit -el noi està de bon veure i la mainadera té una vida professional que la fa desgraciada en amors. urgs, mal rollo.

Ja se m'ha anat l'olla un altre cop. Val a dir que m'agrada el neologisme compartiritzar. És genial.
 
Jo recordo quan estava d'examens i no tenia temps ni per respirar que aprofitava el temps i quedava amb la xicota alhora que anava al super: cita al mercadona. Se que és molt ranci per part meva però jo era un obsessiu de l'estudi i del temps en època d'examens. Però estic d'acord que si a l'altra no li ve de gust fer una tasca millor no obligar-la a que vingui que és millor anar sol que amb males cares!
 
Jo fa més d'un any que compro per Internet.

amb això ja ho dic tot??

Bé, que consti que no he patit mai cap esceneta xunga d'aquest tipus.. però millor no buscar-les no?? jejejeje
 
Si pagues be puc fer-te la compra
 
Doncs a mi el que m'agrada és aquest teu dó de l'observació. Em reservo dir-te quina mena de parella som nosaltres quan anem al súper, les poques vegades que hi concidim (com que m'agrada el canvi, em sembla que hem fet tots els papers de l'auca). Passo el neologisme a la meva compi que s'hi dedica (als neologismes, vull dir). Ara fent de "megamainadera": estudia!
 
La meva companya mai vol que anem a comprar junts. O va ella, o vaig jo. Serà que ella també és un supermainadera? i jo, aleshores, soc la mainada?
 
xurri, estimada, gràcies per les explicacions. ara ho veig clar que de supermainadera nanai, que se les apanyin solets (es clar que fuetejar homes que diuen furmatxa seria una perversa fantasia, jeje) per cert, jo diria que sopes stilton, m'equivoco?
bellosoli, el mercadona com a lloc de cites s'accepta per freak i a mes per no tenir més temps d'anar a llocs més romantics (que n'hi ha uns quants::))
grigri, jo tambe estic iniciant-me en la compra per internet, però es que em posa observar la societat al super o al mercat, dona molt de si...! es a dir, torosalvaje (quin nic!), que agraeixo la oferta, però sóc incapaç de delegar, per ara..
albert, em consta que també hi ha gent normal fent la compra de queviures, però diguem que no me'ls miro gaire.. ah, i avui no estudio que he fet exàmen i em prenc el vespre de relax (al llit amb un llibre, vaja)
dersu, em congratulo de llegir-te. la teva xicota sap el que es fa, i sobre tema mainaderes, ho deixo a la teva valoració, que tens més informació que no pas jo, ;)
petons a tots, estic contenta i ja marxo a dormir: primer combat, treballat i lluitat, però ha anat bé!!! no dic més que soc molt gafe!!!
 
Stilton (...) if you want some vivid or crazy dreams, the King of British cheeses is the one for you – particularly if you are female. (...) included talking soft toys, lifts that move sideways, a vegetarian crocodile upset because it could not eat children, dinner party guests being traded for camels, soldiers fighting with each other with kittens instead of guns and a party in a lunatic asylum.

Doncs no, no en vaig sopar, però pot ser la óstia, amb perdó.
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?