diumenge, 1 de gener del 2006

2005

com que per celebrar l'any nou en tindré temps si escau, prefereixo, per ara, celebrar les quantes coses que crec que han valgut la pena del 2005.
a saber: (es que gairebé mai he celebrat haver fet res especial durant l'any que acaba. normalment la llista de temes pendents segueix, s'acumula, i tal i tal).
*
*
  1. he passat per primera vegada pel quiròfan (voluntàriament i per un tema estètic). poca broma. no pensava ser-ne capaç. la fobia al meu antic nas va tenir una força mai prevista ni calculada i ho va aconseguir. em sento molt ultradona per haver-ho fet. no tant si m'entesto en comparar el meu nas antic amb el nou. ha millorat, i ha empitjorat. ja se sap, mai es guanya del tot en certs temes. però el resultat em compensa i la prova quiròfan ha estat perillosament superada.
  2. matriculada i acceptada i actual deixeble de la molt honorable facultat de sociolgia (resumint perquè forma part d'una llarga i penosa jerarquia que no entraré a criticar ara).
  3. encetat un blog i tot el que això comporta.
  4. desmembrat i decapitat i socarrimat el síndrome dependència d'un amor a l'estil massoca- ridícul.
i ja està. el 2005 s'ha viscut tal i com ha vingut, i s'ha fet el que s'ha pogut.
el que he comentat és remarcable perquè contradiu la meva tendència natural i que es concreta en no fer res tot somniant que la meva vida canviarà sense la meva contribució.
el 2005 ha estat testimoni de que m'he posat al timó en determinats moments i que la cosa s'ha conduit cap a on volia. voler és poder i tot és posar-s'hi.
i perquè matricular-se no garanteix res: el punt 2 està pendent d'arribar a bon port i el 2006 comença amb el bon rotllo dels exàmens. si. estic al bell mig d'aquesta determinada i feixuga etapa. no faré més comentaris. sí, un: dilluns em trasllado a la biblioteca, que a casa em distrec que fa por.
m'agrada la idea de pensar que finalment m'he posat en marxa i que l'energia divagadora s'ha convertit en energia actuadora. seguiré narrant aconteixements al respecte.

Comments:
Doncs que l'any que 2006 et sigui, com a mínim, tan positiu com el que s'ha acabat. Petons.
 
Sens dubte ha estat un any força plé, plé de propòsits aconseguits i de projectes prou ben enfilats.

A veure qué et depara el 2006, biblioteca inclosa!!! :)

SORT AMB ELS EXÀMENS!!!

i molt feliç any nou.
 
I qui fa el que pot, no està obligat a més (diuen).
 
Per mi el 2005 ha estat un desastre però almenys, i a l'igual que per a tu, m'ha servit per començar un blog. Me n'alegro que hagis conseguit superar aquest amor que et feia anar malament, ja veuràs com tot va a millor! i lo del quiròfan em sembla admirable perquè denota que no t'arronses a l'hora d'aconseguir el que vols. Espero que al 2006 segueixis tan valenta i decidida i que tot vagi encara millor! (i forcetes amb els exams!!!)
 
ànims Hannab.
pel poc que et conec puc augurar-te que tens la força suficient per fer que el 2006 sigui encara millor..!

estarem aquí per anar coneixent com et van les coses..
paraula de boy scout!! jejeje

(aclariment: que consti que no he estat mai escolta..)
 
Molt bé!!
Espero que la força t acompanyi en aquest 2006.
El teu blog m fet pensar... havia passat pàgina del 2005. Pero penso fer una repassada per escrit. Potser faig un blog, copian-te la idea.
Si, si a vegades el pensaments s´han de escriure per donar-li el valor que li "pertocan" (barbarisme??);-))
Bon Any!!
 
gràcies, jo us envio vibracions positives a tots i totes!
només em mancaria un xute de voluntat i constància, on el posen??
 
Jo també he estudiat sociologia. "Deixa enrera tota esperança"...és broma. En realitat hi ha profes de tota mena, encara que predomina un to una mica depresiu sobre com ens controla "el sistema". Si vas a la UB, saps si encara circula el De Miguel per allà?
 
xz, em congratula llegir que ets un honorable sociòleg. vaig a la ub però a la classe P1, desconec el tal de miguel, per ara...
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?