dijous, 15 de desembre del 2005

operació rocky (I)

ha costat, però ja m'he decidit a treure profit dels avantatges de comprar al super online. ha costat perquè anar a super m'encanta, és una de les meves tendències de senyora gran.
i si viatjo a l'estranger, visitar un super té més prioritat que visitar (certs) monuments, sens dubte. i comprar guarrades locals, és clar. la llàstima és que normalment el que em crida més l'atenció és a la secció dels refrigerats -iogurts, flams i coses així- i no pot ser. el típic desig irrealitzable. afortunadament hi ha les seccions de salses, galetes, mermelades i xocolata, que també triomfen i en altes dosis.
i a frança, visitar farmàcies també és un vici. tants productes de les seves marques nacionals tant bé de preu! (i aquí tant cars!!).
feta doncs, la primera comanda al super online, a servir el proper dissabte de 12 a 14h, hora prudent que em permeti dormir si ho aconsegueixo. tenir un antipàtic despertador intern que em desperta els caps de setmana a les 8 és una altra -en aquest cas, indesitjada- tendència de senyora gran.
per altra banda, tinc grans projectes personals per al 2006. el primer de tots és començar a córrer. cuca inoculada per gentilesa d'un company de classe, que m'ha dut un programa d'iniciació creat per ell, que va començar a córrer als 40 llargs i ara fa maratons. és l'alumne més gran de classe, és jubilat i m'ha engrescat molt en el tema.
projecte 2006:
7h: llevar-me, xandall, bambes (regal que he demanat a les germanes, gràcies gri-gri per fer-m'hi pensar!), i sortir de casa en plan rocky I. pendents altres complements com un cronòmetre, walkmans o similar, i cinta al cap per la suor / o tovallola al coll per ídem.
7,50h: tornar a casa i prendre un batut de fruita. dutxa, roba i preparar el que calgui per afrontar el nou dia.
aquest senzill programa requerirà una gran força de voluntat -només inicial, espero-, donat que sóc una marmota i més a l'hivern, però la recompensa de les endorfines i d'estar en forma i d'oblidar-me de la dieta (però no de menjar sa) em motiva molt.
el punt batut de fruita requereix un bon llibre-guia al respecte. he remenat per l'amazon, però tot i que altres vegades hi he comprat llibres de cuina, trobo que hi ha un greu impediment en aquest submón de la venda online: no aclareixen la quantitat de fotografies que tenen els llibres.
tema bàsic: fotografies als llibres de cuina. un llibre amb receptes i sense fotos per a mi no té utilitat ninguna. tendència de criatura de parvuls aquesta? necessito imatges!
una altra crítica als amazon: no m'agrada que m'aconsellin que compri coses similars a les que ja els he comprat. em sembla de sentit comú. no pretenc acumular llibres sobre cuina india (darrera compra, amb un de bo en tinc suficient). i ara em recomanen llibres de sucs de fruita. els he suggerit la opció "no recommendations". aviam si ho consideren.

Comments:
jo això de la compra online al super encara no ho he provat mai. Buf! si consegueixes sortir a córrer a les set del matí abans d'anar a treballar tens molt mèrit! jo m'ho he plantejat moltes vegades però res, el llit em venç... Sobre batuts no en se massa... només que al costat de la Plaça Sant Jaume hi ha un lloc on els fan super bons i sempre que hi passo caic en la tentació i m'en foto un (i em claven 5 euros!!! una pasta!) però és que són irresistibles...
 
Això ho faràs només entre setmana o també els caps de setmana? Les meves bambes han caigut en desús; potser em motivaràs per tornar a intentar-ho.
 
jo Hanna, si lo logras serás mi ídolo. No logro levantarme pronto y lo de la gimnasia hace tiempo q no lo logro y debería pq me está saliendo un flotador....que ya veremos como logro luego quitármelo.
 
Ei, això de córrer està molt bé, però espero la semblança amb el Rocky Marciano acabi aquí. Res de cops de puny, que fan mal ;-)
 
wi, vaya voluntad!!! animo!!! y ya nos contarás - yo a veces subo hasta el Castillo de Montjuic corriendo - la vista es esplendida desde allí
 
Ahhh!!!
et desitjo lo millor pel 2006, i per la teva impresionant proesa que estás apunt de començar.
Jo he començat a correr fa un parell de mesos.Era i soc un home anaeróbico (m ofego rapidament). Si ho aconsegueixas espero que em passis l entrenament miracolós.
Per cert el Dilluns vaig deixarme portar pel mascle que a vegades duc dintre, i ara estic coix, peró recuperant-me. Espero Dilluns tornar-hi.
Molt forçaaaa
;-)
 
demà és el gran dia, ja tinc la propineta preparada i tot..!
i bé, gràcies a tots pels ànims. luc, de moment començaré, no em comprometo encara els caps de setmana, però espero estar motivada i tal...
siii que vull ser en rocky marciano, versió femenina, els cops de puny els hi donaré a les meves pàjares mentals, que no són poques.. !!
ai bellosoli, vigila les lesions!!et puc passar l'entrenament, diuen que és infalible!
 
Jo dec ser anaeròbica també, com el calamar, perque m'ofego a l'instant. Prefereixo qualsevol altre mena d'esforç una mica més pausat que còrrer, com ara la bici o fer flexions i tal, però crec que a mes d'anaeròbica també soc mandrosa... pel matí perque hauria de fer-ho de 5:45 a 6:15, i no és plan, que jo he sigut bona!, però a qualsevol altre hora tampoc em va mai bé... faig punts pel flotador. Aiiiiss.

Bé, ànims amb el plan "salud y firmeza". Està be que el comencis abans de cap d'any, sembla més creïble.
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?