dissabte, 24 de desembre del 2005

devancaces denadal

quin atrafegament de gent, de cues, de botigues! les nadales, les llums, els perfums (ecs)!
vam renegociar els regals papa-mama amb les germanes, finalment els els fem conjuntament, la mama queda igual (un mocador que sabem que li agrada) mentre el papa passa del llibre a una cafetera molt maca que li farà espressos o capuccinos o el que li vingui de gust. és un regal concurrent, la cua de gent comprant cafeteres era impactant.
els meus dos dies de vacances de nadal, dijous i ahir, han passat volant. ara ve el pollastre dels petons, les mudamentes, els àpats interminables i les anècdotes vintage. esperem que tot amb banda sonora d'alegres violins.
marxo amb la meva mini-maleta cap a casa els pares. un any més, sóc la pinxe oficial i em trasllado per tal d'ajudar i fer el que se'm requereixi pel sopar d'avui, el dinar de demà amb pares, germanes, cunyats, tieta, cosí i avis, i el dinar de sant esteve.
agafo també la càmera de fotos, la meva mare s'emprenya quan em veu fent fotos del menjar, però és una de les meves condicions d'aquest any, s'han de fer valer els propis drets també!.
ahir vam rebre la gran notícia que ens té a tots especialment positius i contents: la meva germana mitjana està embarassada!!!
tieta, perfí! previst pel mes d'agost, ja aniré narrant emocions, sensacions i novetats...
només em resta desitjar uns bons àpats de nadal a tot-hom que això llegeixi!!!
*desconec de què va aquest llibre però no tinc temps de buscar millors imatges... tinc pressa i haig de marxar pit-pit-pitant!.

Comments:
Vagin bé tots aquests àpats (ja ens ensenyaràs les fotos). I felicitats per aquest tietage que s'anuncia! Espero que siguis bona tieta i que donis algun cop de mà als progenitors de la criatura. Que vagi tot molt bé.
 
Primer de tot enhorabona! Jo ja fa dos anys que sóc tiet i el nadal millora substancialment! Això dels regals conjunts als pares és una bona idea i molt econòmica. Naltros sempre ho fem així però encara no hem comprat res... tenim temps fins reis. Paciència amb els dinars/sopars! Bon Nadal!
 
ei, gràcies per la part que em toca! no sé si podré ajudar gaire, no viuen a una distància raonable per a tal possibilitat, sigui com sigui, faré de tieta jej!
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?