dimecres, 23 de novembre del 2005

tots verds

en primer lloc proclamo ja que avui estic més aviat de mala lluna. tot i haver dormit suposadament 8:30 hores, tinc la sensació d'haver passat la major part dels somnis barallant-me, enfadant-me i lluitant. no sé molt bé contra qui o què, una mena d'enemic dolent i punyetero. i deu haver guanyat perquè no m'he llevat gens triomfalista.
així que em concentraré en parlar del color verd. concretament el verd enciam pansit / carxofa crua neta i pelada / crema de pèsols / guacamole / panxa de lloro / granota.
per si algú no ho sap, aquest any toca aquest verd. jo inclosa. avui porto una jaqueta en el color anomenat. i també tinc una bufanda. i és clar, no me'n se avenir, de com he caigut de quatre potes en pagar i posar-me el color de les masses.
tot va començar amb la bufanda. un verd que em va encantar. la compro. la jaqueta va ser online, i per catàleg fa un parell de mesos (estava exhaurit el color, ho hauria hagut de sospitar!!) també em va semblar bona idea una jaqueta verda.
des de dissabte que vaig anar a la pelu i erem tres marsianes verduleres que no paro de veure el color aquest arreu. al metro, pel carrer, a classe, a la tele, online..... és l'unic color que veig. la resta és grisa o beige o negra o sèpia.
amb aquesta profunda i trascentent reflexió, acabo el post d'avui. tinc moltíssima feina i poquíssima inspiració... a més, em veig les mànigues d'aquest color i la sensació d'haver estat ben enredada pels gurús que decideixen els colors que hem de dur, s'incrementa.

Comments:
quina sort, jo he dormit 5 hores... i es clar, no dona temps ni de somiar.
 
si ja ho dic jo que les nits són traïdores! Doncs ara que ho dius jo m'he comprat un jersei verd i una samarreta verda... però no en tenia ni idea que fos moda! Bé, si vas escollir el color perquè t'agradava no t'has de preocupar que tothom el porti, és pura casualitat, almenys en el teu cas.
 
El verd dóna bon rotllo... i afavoreix!!! :-)
Espero que aquesta nit dormis millor.
 
Mira, jo ahir abans de dormir em vaig prendre dues tasses de tila i he somniat en dos nivells, és a dir he somniat dins del somni.
 
ostres denke, 5 hores es poquíssim... somniar no ho sé però no es pot descansar prou amb tant poc dormir, espero que li posis solució!
ai el verd! es un verd poc discret i ja li he agafat mania sense remei, a la bufanda no que és molt maca! gràcies bellosoli i ego.
i luc, a mi la tila de vegades em fa efecte, de vegades no. espero que gaudissis del somni!
 
cinco horas son poco??? es lo q yo duermo diariamente!! bueno, hay días que duermo seis o siete. Así me va.....
Jo, precisamente yo llevo hoy un jersey verde!!!
Pero te entiendo Hanna. Hace poco me compré unas bambas PRECIOSAS verdes y amarillas. Además súúper baratas (9€) y cuando se las enseño a mis amigos me dicen
'Hala, como molan, son brasileñas
de esas de moda'
Me bajaron toda la ilusión, yo me las compré pq me gustaban mogollón y eran una ganga, no pq estuvieran de moda. El llevarlas y q la gente piense q m las he comprado para ir a la moda me jode MOGOLLÓN. De hecho no me las pongo tanto como tenía pensado. AARRRRRRGGGGG
 
Atensión frase hecha:

Tan segura de su belleza estaba que de verde se vestía

Igual amb aquesta recuperes el gust per la jaqueta. El verd es un color molt maco, li queda be fins i tot a les ovelles!!!
 
AARRRRGGG ten! me pasa igual, si algo lo llevan todos, YO NO! ;) igual es un poco ridiculo, hay que llevar lo que una quiera, y pasando... (o no.. jej)
apa xurri, això li diu una pastanaga a un enciam? :)
deixare la jaqueta descansar uns dies a l'armari, estic en plena prospecció per saber fins a on arriba la magnitut del verd enguany!
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?