dijous, 17 de novembre del 2005

hivernar

prou lamentacions, assumida i encarada la crua realitat: aquest any tampoc podré hivernar.
ha estat la pataleta inútil dels darrers dies, el cos em demana una cosa, la realitat me'n obliga una altra.
els fets:
8h: em llevo amb els ulls inflats i l'equil.libri estranyament perdut. un cop recuperat i vist el dia que fa, comença la carrera: dutxa-roba-suc de taronja-entrepà-fregar plats-recollir roba de l'estenedor-correr cap a la feina-treballar cinc hores irregularment intenses.
14h: córrer cap al metro-trasbord al bus.
14:55h: arribar a casa els pares-dinar-recollir la taula-fregar o secar plats-seure cinc minuts a llegir el diari mentre la meva mare parla.
15:50h: córrer cap al bus-córrer cap a classe. quatre o cinc hores d'escoltar concentradament, amb algun moment avorrit, algun altre absent i algun suspir de desencís.
20/21h: retorn-metro+bus
21/22h: arribada a casa-posar rentadora-plegar roba-endreçar el que he desendreçat al matí-sopar molt lleuger-confirmar a la família que he arribat a casa sana i salva-mirar una mica la tele-posar-me el pijama-estendre la roba-una mica de blogging online.
11:45h : bonanit.
els caps de setmana cal proveïr la nevera, fer encàrregs variats, planxar, diversos treballs per la uni, i si hi ha sort, ganes i temps, nedar, migdiada i alguna trobada amb amics tipus passeig-compres-cine o sopar.
en què consistiria hivernar?
quedar-me a casa, dormir deu hores al dia, preparar brou, llenties, estofats, plats d'hivern, llegir molt, dur roba còmoda d'anar per casa amb mitjons gruixuts, trucar gent amb la que he perdut el contacte i xerrar una estona sense estar pendent de res més, dinar tranquil.lament, una bona migdiada, un te calent, endreçar papers, llençar el que no valgui, endreçar armaris, fer collages mentre escolto música i un cop per setmana anar al mercat a comprar menjar fresc i bo. posats a fer, un parell d'hores al dia podria venir un entranyable tutor amb llacet al coll i cabells blancs a fer-me un resum de les assignatures escollides. i si escau, una mica de discussió socràtica.
els caps de setmana, per notar diferència amb la resta de dies, pels matins sortiria a córrer o alternativament a nedar. llegir el diari al solet prenent unes olivetes. faria dinars amb els amics estil madrid: un bon àpat, una millor sobretaula i una tarda de relax amb xerrera i gintònics. o versió nocturna, sopar, conversa agradable, bon vi i sessió de cine a la penombra.
conciliar vida laboral-estudiantil-i viure sola: és possible?
i consti que hi veig una cosa positiva a la vida activa: orbitar en pla pilota de ping pong et fa mantenir l'esperit i els ànims en plena forma.

Comments:
Buf! quin dia més estressant! La hivernació, tal com la descrius tu, té molt bona pinta! però crec que em quedo amb el dia tan estressat que has tingut, quan es va de cul no es té pas temps de pensar en negatiu (quasi no hi ha temps ni de pensar...) i la ment descansa. Hivernar, si encara no has espantat els fantasmes, pot arribar a ser molt dur: massa hores per pensar.

Menja força i procura dormir! que si segueixes amb aquest ritme ho necessitaràs! ànims i forcetes!
 
Aixó es genial!!! esperat als examens...jjjii.
Hivernar... qui vol!!
Si no faig coses m avorreixo, i m agafa mal de cap.
Una cosa darrera l altra.
Si no fosis curiosa, activa i inquieta, mai t haguesis apuntat a la facu.
Que la força t acompanyi.
:-)
 
Doncs per a mi això de la hivernació no te gens de mala pinta...jo si pogués ho faria, es clar que jo tinc esperit de marmota, aixi que lo meu es inevitable.
;OP
 
Hanna, ja t'imagino amb un pijama de felpa gruixudeta amb peücs i guants incorporats, d'aquells que en diuen "pijama-manta", feta una boleta sota un edredó de plomes ben mullidet, coixins tot al voltant, destapant un moment només la punta del nas i els ulls mig tancats per tornar-te a girar un altre cop. HIVERNANT.
 
eisss! a la osa hanna se li acluquen els ulls, la cosa está mú mala! ;)
cert que les ocupacions fan oblidar les cabòries. i el tema super online l'haig de provar aviam què tal.
salutacions irene! gràcies per la visita!
marxo de cap al llit! bonanit!
 
Para qué hiberanr este año! Si con el calor que hace, aún estaremos en enero comiendo pescaito frito en alguna terrazzita mientras alguien canta alguna nadala! - disfruta del clima q nos estmaos cargando, es lo único que nos queda
 
Doncs a mi em fa plan, tant el teu stress diari com el teu plan B, la hivernació. sé que sembla difícil, però et juro que es pot trebllar, estudiarvi viure sol. Fins i tot es pot fer algun canvi i algun afeitó i complicar-ho encara més, però potser has de baixar algun ritme o ser menys exigent amb tu mateix/a. Ànims, Hanna, que la part crua de l'hivern encara ens ha d'arribar!!! Però pensa en els torrons i el cava, per exemple.
 
b-on, yo soy friolera y por las noches duermo ya con funda nórdica y además pongo un ratito la calefacción!
el calor lo paso en el transporte público y en clase, por ejemplo :(
albert, ja està assumit, ara ja no m'hi rebelo més, contra el fred, ni contra l'hivern, benvinguts siguin!
els torrons me'ls tinc mig prohibits, només pels dies que toquen i prou :)
 
jopé que estresssss...

Deberías llevar un aparatito de esos que convierten la velocidad en energía, energías del futuro!!!.

Cuídate un poquito más, y besitos.
 
Jatetú... me encantaría ser el Maestro en cuestión (tutor, que tu dices). Excusándome lo de la corbata de pajarita -inaceptable y pastichoso, si me lo permites, a estas alturas y con mis años y kilos-, para disciplinas de letras podría "dar bien". Eso sí... la manera socrática de enseñar mayéutica/ironía/aletheia (que yo he practicado y practico con mis antes discípulos, hoy becarios -pena de sociedad-) es MUY dura. Te lo aseguro. A pesar de la dulzura del Maestro. :-D
 
anda hans! estaría encantada pero lo de la pajarita es absolutamente obligatorio y necesario, además puestos a que ya aceptas la peluca de ondulado pelo blanco... (he visto tus fotos in concert y lo llevas corto y moreno)
 
Gràcies per endavant i bona sort! :)
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?