divendres, 11 de novembre del 2005

carai, carambas, caralho

ai, jo volia escriure en un to positiu i vital, i resulta que el dia es posa rúfol i a la kay fm sona "the winner takes it all" dels abba, que la trobo taaaaaaant trista.
m'ha fet pensar en els pobres escandinaus, que a causa del seu dur clima, oscilen entre la seriositat depre en majoria i l'eufòria esbojarrada en minoria. tot i que l'alcohol fa tombar la truita. en concret em refeixo als suecs que vaig patir durant 5 llargs anys en un passat laboral ja una mica borrós.
suspir i endavant.
el cap de setmana es presenta mogudet. avui sopar fora, demà dinar fora, diumenge celebració d'aniversaris del pare i la germana mitjana (tots dos escorpins i tots dos bona i apassionada gent, cadascun al seu estil).
fa dies que jugo a l'amagatall amb el refredat, que em persegueix implacablement tot i que fins ara m'he escapolit de la seva escomesa.
ahir semblava que ja em tenia atrapada, amb una estratègia guanyadora: combinem un dia amb solet però ventet, ara suo, ara tinc fred. afegim les (habituals però en aquesta situació més perilloses) corrents d'aire del metro. agreguem un bus que semblava dur calefacció (si us plau per favor demano: es pensi una mica abans d'implantar equipaments d'aquest estil. si es posa calefacció al bus també cal un servei de guardarroba per a deixar els abrics en pujar i recollir-los en baixar. si no, el risc de xarrampió per autocombustió és altíssim).
i amanim tot plegat amb un munt de gent que t'estornuda/tus/aspira els mocs al voltant, en entorn tancat (metro, bus i classe). un parell de dies seguits més amb aquesta pressió i em rendeixo.
acabo més positiva, la cosa s'ha animat amb "crazy crazy night" dels kiss.
foto: petit homenatge als pobres pollastres (com que sóc dona, he escollit una gallina ponedora), tant maltractats darrerament (certes imatges que provenen d'àsia fan plorar per ells).
i us animo, als que contesteu, a posar els vostres plats preferits de pollastre. el meu, el pollastre amb escamarlans. també el pollastre rostit clàssic de la meva mare. i les seves croquetes, i l'entrepà de pollastre rostit que em faig quan en sobra. i el chicken karai, que m'encanta el nom (i el sabor).

Comments:
No sóc un gran fan del pollastre. Jo quan me’n cuino faig pit de pollastre a la cervesa. Es fa en 10 minutets. El que més triga és a daurar-se la ceba. Després s’hi posa la cervesa i finalment el pit de pollastre a bocins.
 
Caribbean chicken. És complicat explicar-ho però ja et convidaré a tastar-lo. A més a més, al·litera amb carai, carambas, carahlo.
 
Bona idea la del guardoroba al autobús.
Aquests díes sembre que t empasis tots el virus posibles, i potser la gripe de l any que ve. A sobre com et sua tot, et pica el cap i pensas en els pollss....ahhhgggg i no et rascas per que las barres están humides i las mans suades...brrr..;-)
 
Pollastre tandoori, ben sequet.. nyam!!

Quin rollo de temps, quin rollo de foscor, quin rollo de fred, quin rollo d'encostipats, quin rollo de feina, quin rollo de viatges, quin rollo de marrons encadenats, quin rollo de son, quin rollo de gèrmens ubicus, quin rollo de rollo...

Mala setmana.

Visca el tandoori. Intentaré planificar-ne un aquest cap de setmana, if possible at all. Pobres pollastres, BTW.
 
Donç...

Pollastret a la barbacoa i canalons de pollastre. Pit de pollastre arrebossat i amanida de pollastre amb iogourt...Ole!

Ah! i pollastre amb pomes...sip.
 
Si s'ha de fer relativament ràpid, a l'"ajillo"; amb una mica més de temps, a la "provençal" (herbes diverses i cocció lenta.
Aprofito els ous de la teva gallina per fer-me una truita d'alls tendres.
Resisteix-te al refredat (o grip inconeguda): tu pots.
 
el pollastre a la cervesa sona interesting, hip!
el caribbean chicken també, m'intriguen els ingredients...
ai dicarlo, sembla que ets un usuari-patidor habitual del tmb branca bus... esclar que quan hi ha poc tràfic i van semi buits s'hi va molt millor (és quan aprofiten per fer anuncis, els molt espabilats...:))
el tandoori, boníssim i fa temps que no el tasto, anotat queda.
xurri, espero que l'agobio final de setmana s'hagi curat amb un bon cap de setmana!
tres, prenc nota de l'amanida de pollastre amb iogurt (nyam!) i del pollastre amb pomes (mmmm!!)
i pere l'ajillo, boníssim i ràpid. a la provençal sona ben apeteixible també.
i finalment acabo explicant-vos que el meu cunyat veterinari i expert en salut alimentícia m'ha explicat tot el que cal saber sobre la grip aviar i NO ES CONTAGIA MENJANT POLLASTRE BEN CUINAT. cosa que donava per descomptat que fem tots, oi???
 
pollo al curry, pollo con pasas y champiñones, pollo a la naranja, pollo crujiente al limón, muslitos de pollo rellenos, pollo a la piña, arroz con pollo,....y si valen repes: pollo asado, pollo a la cerveza, ensalada de pollo, canelones de pollo, pollo a la provenzal....el tandoori no sé lo q es ni lo probé, pero lo más raro q escuché fue....pollo a la cocacola. pa flipar!
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?