dimecres, 12 d’octubre del 2005

la tieta fa neteja (adeu, barcelona blogs)

aquest escrit va directament dedicat als meus estimats ex companys de barcelona blogs, concretament als que tinc enllaçats:
donat que ja tots heu arrelat més o menys a la nova llar blogger, he decidit fer neteja dels enllaços als vostres blogs antics.
els vostres blogs antics els tinc en ben alta estima i simpatia, però la vida continua, o a això ens hem de resignar. sembla que en un parell de setmanes desapareixeran, cosa que també aprofito per dir aquí: quina pena! va ser bonic mentre va durar, però no caldria eliminar-los.... !!!!
afegir, ja que estic en el tema, que espero que revifeu una mica alguns de vosaltres, que no esteu contribuïnt gaire a mantenir les vostres noves llars i que us trobo a faltar..!
eh, moderna? eh, casta? eh, gri-gri? ... i visca pel retorn d'en b-on janbaar i en wolf, només manca l'isis que espero ho faci aviat!!
petons a tots i no us penseu que eliminant els vostres blogs antics d'aqui els elimino del meu cor!!

Comments:
De totes maneres, llegeixo que en Ricardo Nuno té intenció d'obrir una segona etapa: "Los nuevos blogs serán exclusivos para usuarios registrados de Barceloca y únicamente disponibles para algunos de estos. Serán admitidos a través de invitación o tras previa petición. Se dividirán por categorías."
Has llegit la seva proposta: nuno ?
Una mica massa tard per a la majoria.
 
si wolf i pere, ens hem hagut de buscar la vida bloguera (tu pere ja fa temps q ho vas encertar de marxar) i aqui estem...
pere això del nuno, es que no m'agrada gens. ni la proposta a darrera hora i sobre en plan elitista ?¿? a mi no em veurà acceptant això i menys despres de tots els desprecis que ens ha fet quan li demanavem explicacions (i amb moltísssssssima paciència)enfi. no dic que l'home no s'atabalés amb tanta feina, o els problemes que sigui que hagi tingut, però ara ja és realment MASSA tard....
 
A mi el que em sap greu es que sembla que em perdut l'Isis, que ens explicava tantes coses interessants i escribia tan sovint... des que van dir el dia que tancaven el tenim com catatònic, i no deixa adreça enlloc... qué serà d'ell i els seus 400 posts?
BCNblogs tenia una cosa molt bona, la plana d'inici que ens posava a tots en contacte, peró s'ha acabat: fí.
I a la proposta reduïda i selecta del Nuno, dic el mateix que la Hanna: Jo no.
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?