dijous, 27 d’octubre del 2005

la finestra indiscreta

aquest matí se m'ha acudit obrir la finestra del bany per saber quina temperatura feia a fora. una tonteria feta amb la consciència a mitges, ja que degut a diversos malsons i malestars m'he aixecat les 7:09, hora del despertador .
total, que he vist el veí gai a la dutxa. més ben explicat no te tant interés, la qüestió és que els veïns del davant tenen uns banys molt més grans que el meu i amb una enorme finestra a la zona de la dutxa. el vidre de la finestra és gruixut, gravat i mate, així que l'únic que he vislumbrat era una imatge borrosa de persona (home, que he identificat) de perfil i l'aigua que li queia pel cap. força cinèfil, força indiscret, i força frustrant per algú tant curiós com jo. en tot cas, m'he quedat uns minuts mirant babaua la figura dutxant-se. era tant matinal...! amb aquell cel fosc i rosa...
llavors, com que tenia temps he anat a treure la roba del estenedor. i com que tenia temps he plegat els llençols. i he posat la tele i he mirat tots els canals. i he escollit un collaret a combinar amb la roba d'avui. i m'he posat una mascarilla.hidratante als cabells. també he esmorzat una torrada amb cafe descafeinat i llet de soja (la meva nova afició de tardor) i m'he fet un entrepà per endur (pel matí menjo com una truja).
el resultat és que he arribat deu minuts tard a la feina. és un error per a mi pensar que tinc temps. tot i el que dóna per fer matinar. em plantejaré a partir d'ara fer-ho més sovint, i voluntàriament. (és bonic planejar, és tant fàcil!!)
el veí gai és el doble del cantant dels pet-shop-boys. fa una estona han sonat a kay fm mentre picava galetes de xocolata. xocolata i pet-shop-boys (it's a sin) són un remei excel.lent contra malestars generals o particulars i els mals humors. a falta d' iniciativa per prendre paracetamol.
*
el dia 4 de novembre hi ha un concert dels teenage fanclub. al que vull anar, però no hi ha manera de trobar la pàgina de la nosequiena mena de festival indiepop o com vulguin anomenar-lo que vaig veure anunciat pel carrer. com saber on comprar les entrades?? quina mala organització!!
després de remenar online, se que serà al razmatazz a les 21h i que costa 20€. ah! i que el mateix dia toquen els oasis, genial notícia. al razmat. serem 4 gats ben avinguts, quin luxe!
fa temps que tinc comprovat que no hi ha una pàgina sobre concerts a barcelona. és a dir, n'hi ha moltes, pero cap ni una de complerta. se m'han passat moltíssims concerts per manca d'informació.
és aquest un forat on encabir-se? donaria pasta aquest negoci ben muntat i ben presentat? utilitat segur que sí. jo poso la idea, falta la tècnica (la financiació potser cau sent dona a l'atur i major de 35)....

Comments:
En la meva fantasia cinèfila, ja veig una segona silueta que obre la cortina de la dutxa, sento els últims crits de la silueta gai abans de morir punxat per la segona silueta.
 
El matí sol ser plé de presses perque l'aprofites per dormir tot el que pots. Si de cop no tens presssa, lógicament (¿?) fas tard.

No sé perqué, però si imagino dos cossos a una dutxa no s'estàn matant, ans el contrari...

Why not la pàgina de concerts? si inclous una venda d'entrades onlain i com el servicaixa t'endús 0,60 eurillus per entrada encara sortiràs de penes.
 
uiii luc! la segona silueta, que en aquest cas se qui és i no diré com l'apodo, és la parella del que es dutxava... tens fantasies homopsicosi?
jajaj xurri! si arriba a entrar l'altre cos a la dutxa pel que t'imagines hauria arribat força més tard a la feina :) voyeur en pla finestra codificada.. ;)
tema pagina concerts: jo no miro a ningú.. ehhh.. pero hannaxurri quedaria d'allo mes pop...
 
No, de cap manera, Xurrihanna molt millor. Eh?
(sona a mantra segón com) (ui, ja comnço amb els parèntesi altre cop)
 
teenage fan club.... que recuerdos me trae esto! - no sabía que aún merodeaban por el panorama sonoro.....
 
ajja! xurrihanna no ho vaig dir perquè té connotacions de rebosteria industrial ::))
no ens barallarem pel nom, podem fer un brainstorming amb margarites i cau segur!! ;)
b-on, igual es su ultimo concierto... te apuntas? (tb tocan go-betweens)
 
Vaig dir: "en la meva fantasia cinèfila", que només és una part de la meva fantasia. Més concretament estava pensant en aquella pel·li del Hitchcock, on maten a una dona que s'està dutxant en un motel. No em recordo del títol, però és una escena molt famosa.
 
psycho (1960), que soc poc cinefila, però al meu estil...
de fet vaig fer un curs de video i el profe deia "jilcotch". aquest i altres detalls de la seva parla em feien riure com una gallina adolescent, es va arribar a produir una simbiosi (;))pauloviana que encara recordo amb vergonya...
 
M'agradaria tenir la voluntat de llevar-me abans d'hora, preparar-me un bon esmorçar, llegir la premsa... viure una mica abans d'anar on hagi d'anar. Però no, jo sóc dels que apuren fins el darrer moment al llit, em dutxo ràpid, esmorço un trist got de llet i, això si, arribo puntual. La cara de son i la empanada mental no me la treu ningú.
 
pues estoy con xurri en lo de la segunda silueta en la ducha...jejeje....(risa libidinosa). En cuanto a lo de levantarse.....¡QUE VALOR HANNA! Como te puedes levantar con tanto tiempo como para poder hacer tantas cosas????? Soy absolutamente incapaz. Entro a trabajar a las9 y me levanto a ls 8:45 y a veces a las 9. Me voy corriendo sin duchar y desayuno en la ofi q está a 5 min de mi casa.
 
tenblog, yo tengo despertador automático cada día 3 pequeños seres que se activan casi a la vez y que debes empezar a "servir", desayunar tb. rápido y corriendo e intentar picar algo para aguanter....la ducha mi momento de privilegio personal.
HannaB, me lo pensaré de ir a ver a los teenage no se si quiero recordarlos como eran hace 10 años o verlos ahora y reconocerme como yo tb he cambiado, a veces los espejos no son muy agradbles, jejeje aunque sean musicales!
 
bellosoli, es que dormir és un gran plaer... però matinar també ho pot ser, només cal intentar-ho.. :)
tenblog, fue involuntario, pero voy a intentar hacerlo a partir de ahora, molan las mañanas con calma...!
dmov, gràcies per la visita i el comentari! vaja, jo que em sentia culpable per voyeur, i al final serà que l'exhibicionisme guanya per golejada...:)
b-on! tu con este despertador tan potens no puedes dormirte!
tienes razón con lo de los espejos musicales, pero mira, yo voy a ir y espero disfrutar!!
 
imaginat ser el moviment que s'ha produit per el xoc d'un impuls sobre una subtancia verge, el moviment creat ets tu
jul
 
Cada vegada penso mes en que estem embogin, imagineuvos que es l'impul i com aquest choca amb una materia pura sensa moviment i ara es mou.
Aquest moviment es la Vida.
jul
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?