dissabte, 15 d’octubre del 2005

aquell estat indefinit

les hores de son no satisfetes ahir s'han manifestat aparatosament aquest matí de divendres: quin despertar més dur. quins ulls entestats en seguir tancats. quin matí de calfreds i de càmera lenta, quines ganes de ser un ou.
finalment a casa dels meus pares, després de dinar, he demanat que em deixessin dormir de 3:30 a 3:40 (els deu minuts de la coneguda migdiada coreana). em queia de mal de cap i de nyonya.
m'he estirat al meu ex llit individual, vestida i amb botes. tapada amb una manta. feia fred.
la meva ment ha enllaçat sensacions similars en moments llunyans. quan venia de farra i esgarrapava una estona de son abans d'anar a treballar. les migdiades ressacoses abans de sortir disparada cap a una nova nit de disbauxa.
he sentit el mateix cos de fang. el mateix cap ple de sorra humida, el mateix cor de pollet. la mateixa ànima necessitada d'un cos càlid a qui arraulir-se.
he assolit aquell estat semi-somnolent. he fet un mini viatge en el temps i m'he acomiadat d'aquella petita vampira gòtica. apassionada i destructiva, innocent i fugidissa. potser covarda.
ara sóc més vella, menys bella i més llesta. ara no em perdo en realitats paral.leles tant sovint. ara el meu espai i el meu temps són tant concrets, limitats i concentrats que estic aprenent a valorar-los.
sóc menys gòtica, menys destructiva, menys innocent. segueixo apassionada i fugidissa. la covardia encara no la tinc dominada. potser algunes coses mai canvien.
escolto élena (porelamordedios)

Comments:
Un somni post-gótic de deu minuts... no esta gens malament. M'agradat el post, amb soneta i cor de pollet sona molt acollidor.

Petonets i pomes. M'agraden molt els dibuixos.
 
gràcies tres! vaig fer una petita regressió a la "coreana" :)
 
M'agrada molt, especialment, aquesta teva expressió del cor de pollet. S'entén prou bé el teu estat. Em sembla que no estic tant d'acord en dues coses: la primera; vella, sí, si vols dir gran; bella, també, perquè la bellesa està en moltes cosetes i, tal com t'expliques, a mi em sembles més bella amb el temps (en saviesa, per exemple). A més a més, tothom es fa gran i la bellesa, també. La segona: élena, bon CD (en tenen més?), però una mica dark. Ja comentes que eres una mica gòtica, però segons com no és la música més animada del món.
 
Cuida't. Espero que en D. Gray, quan arribi, et proposi moments millors. Petó.
 
La migdiada segons en Dalí: assegut a un silló, una cullereta agafada amb dos dits; en el moment que asoleixes la relaxació adeqüada per descansar sense embotir, la cullereta et cau i et despertes amb el soroll. No més. No menys.

Bonica instrospecció, Hanna, una mica melancòlica. Les bacaines ja ho tenen, aixó: el cap vagareja en el temps una mica despistat. L'Albert té raó: ets plena de bellesa, com les flors que has triat.
 
És curiós perquè dissabte vaig fer la primera migdiada en un mes. Però no va ser a la coreana... va ser de més d'una hora. Una hora de desconnectar i descansar.

Quan penso en llevar-me resacós, amb mal cos pels excessos de la nit anterior, no puc evitar sentir mandra. És potser l'edat que no perdona. Encara que estic segur que encara experimentaré aquests viatges a les realitats paral·leles algun que altre cop més.

Gaudeix de les migdiades! és tot un plaer!
 
gràcies albert i xurri, no em sentia especialment fosca però potser la música va condicionar el que vaig escriure...
albert, élena que jo sàpiga han tret un altre disc però no el tinc.. i el david gray ja triga.. series un bon gurú del marketing per cert! has creat una necessitat ::))
xurri, aviam si aquesta setmana puc escenificar una migdiada daliniana :) gràcies per estar "a l'altre costat", ets un solet!
bellosoli, jo esperaré al proper cap de setmana per fer una migdiada de les de l'estil "don camilo".
el tema ressaca si que es curios: jo tinc una mena de memòria selectiva, quan bec mai penso en la ressaca... :)
 
Ei, que tampoc no serà tant. El CD m'agrada i penso quee stà bé, però tampoc sé massa els teus gustos musicals i potser no acaba de quadrar. És una proposta, ok? Avisa'm, aquesta setmana espero, quan arribi, d'acord?.
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?