dijous, 26 de maig del 2005

perfect kiss

dolguda i traumatitzada per la deixadesa de les mans que mouen els fils de barcelonablogs, enceto un altre blog sense oblidar que l'altre podria ressucitar en qualsevol moment.
estic poc poc poc inspirada, així que res, quatre ratlles per començar i a veure si poc a poc puc anar enfilant els temes que m'han quedat encallats.
per a mi aquesta setmana era clau, la setmana prèvia. potser el destí ha decidit fer-me callar una mica, i potser ha estat el millor, qui sap!
en tot cas i per repetir-me una miqueta més ho tornaré a dir: dimarts entro al quiròfan, voluntàriament i sense estar malalta, per operar-me la punta del nas.
el cap de setmana el vull aprofitar a tope. que tothom diu que no ha de passar res, fins i tot la meva mare, però sigui com sigui el meu nas de patata s'ha de despedir dignament del món.
marxo a dormir que demà serà un llarg dia. estic ansiosa per veure els honorables senyors que són ara new order i no diguem la traca final de piano magic a les 3 AM.

Comments:
Lo dicho que si necessites quelcom per la operació avisa
 
Molta sort, HannaB, per dimart, tot i que dilluns em tornaré a passar per donar-te els darrers ànims.

Dóno de marge a Barcelonablogs fins dilluns, si no, ja avisaré d'on vaig a parar. El que no entenc és perquè hi ha gent a qui funciona i gent a qui no... :-/
 
Gràcies guapes, sou uns solets!!
casta, la meva mare estarà amb mi el primer dia i després tinc l'ex a casa. si tot va bé et cau una horxateta al tio che quan vulguis!
i egotista, tinc ganes de saber de tu! com et trobes? a veure si el tema del bcnblogs rutlla aviat i si no, ja veus, per sort no són els únics!
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?