diumenge, 1 de febrer del 2009

troballes -rectificat!-

al carrer rocafort, baixant a mà dreta, una mica abans de la gran via (no em deixa ratllar l'errada anterior: l'avinguda de roma), hi ha un supermercat amb una magnífica provisió de productes d'arreu del món. sento no poder concretar millor el nom (alguna cosa + color) ni el número del carrer. si, nº 85.
val la pena la visita, per la varietat i qualitat de la seva oferta -que inclou parament de la llar per a preparar i presentar àpats orientals-, tot i l'antipatia de la mestressa o senyora que atèn i del preu una mica elevat dels seus productes (importats, i tal).
allà vaig trobar un producte de la marca mrs. bridges, l'impactant sun dried tomato & balsamic chutney, que és una mena de ketxup de luxe.
.
n'hi ha que tenen la traça de saber fer la melmelada a casa, com la violette.
jo no descarto trobar el moment, però mentrestant, estic intentant -que díficil escollir!- fer una petita comanda inicial que inclogui alguna melmelada, alguna mostassa, alguna salsa... mmmm....!!
+
al youtube: placebo - special needs

Comments:
Estic mirant d'ensenyar-vos el procés de la fabricació!!
 
M'ho apunto. La propera vegada, enlloc d'anar avure al Pla, anirem a vuere els Placebo. Fa plan?
 
fantàstic el procés violette, he fet un berenar virtual (amb xocolata negra) boníssim...
fa, albert, me'n refio del teu criteri que amb el pla vaig gaudir molt, a veure si aquests no triguen dos anys en venir :)
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?