dimecres, 16 d’abril del 2008

les ganes

hola veí de dalt (inicials: p.p.) + muller del veí de dalt (inicials m.j.):
només volia que sabéssiu que quan escridasseu les vostres plasta-nenes, també m'escridasseu a mi, (ja que desafortunadament, la constructora immobiliaria colonial, no es va preocupar del tant necessari aïllament acústic -a.a.-). la manca d'a.a. no és culpa vostra, ni meva, però els vostres crits m'afecten molt, així que penseu que a les vostres tendres plasta-nenes encara els deuen afectar molt més. algun dia recollireu el que esteu sembrant (odi).
paro que m'embalo cap a l'espiral destructiva. tant fàcil que sembla i tant difícil que m'és... avui tampoc serà: ja porto el pijama i la bata.
+
en primeríssim lloc, envio una gran abraçada virtual i emotiva a na ínia, que des del seu blog, ha tingut un bonic detall cap a mi, incloent unes boniques paraules. molt agraïda, i més en un moment més o menys delicat bloguerament parlant. el manteniment és tant deficient que me n'avergonyeixo cada dia una mica més. fins el punt de pretendre plantejar allò de i si ho deixo?? (tot esperant sentir: noo-nooo-noooo!!! ).
*
vaig aclaparada amb un munt de temes pendents de resoldre:
crisi dels quaranta (ja la tinc al damunt)
feminisme (el meu el tinc clar, però el de la resta em confon contíuament): a la pregunta: és feminista la designació d'una dona embarassada de 7 mesos com a ministra de defensa? no tinc resposta, ja que per un cantó diria que si i per un altre diria que no gens.
la igualtat de gènere: no la capto ni crec que la practiqui ni veig qui la practica.
la igualtat no genèrica: no som tots iguals per molt que ens ho cantin les constitucions. grans conflictes i dramons humans al respecte.
la injustícia de les desigualtats laborals dels treballadors d'empresa pública/empresa privada (incloent el dret a la vaga, que em fa molt de riure per la part que em toca).
l'infantilisme o adolescentisme que campa en els comportaments i relacions i reaccions laborals de gent suposadament adulta i professional (tema lloro: el pretenc seguir repetint).
els tòxics que respirem i ens empassem cada dia en forma de fums, ambientadors, productes de neteja, insecticides, pesticides, altres icides, colorants i potenciadors de sabors, etc. davant la passivitat d'uns que es fan dir verds i ecologistes, i que es pensen que tal ideologia consisteix en anar en bici i abusar del terme sostenible, mentre tanquen els ulls a tota mena de contaminacions i abusos.
fer règim: no a tothom li escau estar prim (en especial, no escau a moltes dones de la meva edat que tant s'hi escarrassen) + n'estic farta de ser bombardejada amb el tema cada primavera/estiu + és molt dur passar gana + vull perdre 3 kg.
allò del pensament positiu i com practicar-lo.
la júlia otero.
^
tots aquests temes els voldria desenvolupar més àmplia i tranquil.lament. però, quan, com... etc??
...
els àpats del dia:
esmorzar a casa: llesca de pa integral amb margarina i melmelada d'albercoc + suc de taronja.
esmorzar a la feina: te negre amb llet + entrepà integral de sobrassada de mallorca i formatge.
dinar a casa els pares (fet per mi): esqueixada de bacallà amb olives negres de terol + una taronja
berenar a la feina: te verd + dos peces de xocolata negra + tres galetes integrals + quatre anous + cinc panses.
sopar a casa: truita de carbassó i ceba + una llesca de pa integral amb tomàquet + un iogurt bifidus la fageda amb mel.
nutritivament parlant crec que em cal menjar més fruita, però ai que bo tot. haig d'aclarir que jo no passo gaire gana ni estic gaire prima.

Comments:
M'ho has posat fàcil: no, no i no! (no abandonis el blog del tot, vull dir). Em smebla que ens passa a uns quants això de que ens costa trobar temps (pel blog i epr d'altres coses). Vindran temps millors. Petó.
 
Més deficient és la meva freqüència de visites, coi, o sigui que m'afegeixo al noooooooo!!!!! Que vinc poc, però m'hi diverteixo molt :-)

Ànims pels 40, que no és una crisi, és només un estat transitori (cola?) :D
 
noo-nooo-noooo!!!
Ara que he tornat jo, no te'n vagis si us plau!!!
jo tampoc tinc massa temps per actualitzar però....no ho deixo del tot.
Sempre es agradable tenir aquesta finestra per poder agafar una mica d'aire fresc i tornar a la realitat no cibernetica amb noves forçes no creus??
Sí, clar que el creus i escrius molt bé....
 
No ho has de deixar, encara que escriguis quan puguis.

Per cert la foto del restaurant em recorda a un indi del nostre barri
 
Gosaria dir que les menges de la foto poc tenen a veure amb les que es llisten més avall, a no ser, és clar, que la vostra habilitat culinària sigui verament estratosfèrica, com ara la del senyor aquell que multiplicava pans i peixos, o convertia l'aigua en vi.
 
aiii que macos que sou tots, si dieu que no, doncs serà que no..!
casta: sí, la foto és del nice spice!
dersu, la meva habilitat culinària és modestament, força estratosfèrica (si entenem per això que les menges de la foto em serien relativament senzilles de fer, ji...)
 
hanna, no tanquis, sisplau. Jo mai no piulo, però el teu blog /bloc és una finestreta d'aire fresc (em sembla que ja t'ho havia dit)

petonets
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?