dilluns, 23 de juliol de 2007

objectiu: evasió!

tralarí: perfí: sóc de vacances! hip hip hip!
arribo a la somniada meta anual amb les energies esgotades. nopodiamés: afegim a la ingentilesa de tmb de suprimir 8 estacions de la L4 (que m'ha significat perdre tres hores al dia en anar i tornar de la feina) el plus de seguir sortint a les sis de la tarda de treballar, com la resta de l'any. res d'intensius, la nostra flamant multinacional no s'ho planteja.
amanim-ho tot amb el volum de la meva feina, que es va multiplicar per tres degut a coses rares que mai no passen però que van passar, a part de que per tal de guanyar-me les vacances escollides havia d'enllestir en tres setmanes el que es fa en quatre (si es pot).
ah, ha estat dur, però s'ha fet. he fet el cim i em poso medalles si cal, perquè marxo amb la feina ben feta. divendres vaig plegar pegant bots i així vaig arribar a casa i així segueixo de contenta. i amb dues setmanes pel davant per a oblidar-me de tot: treball, tmb, ciutat, caos, gent urbanita o que s'ho creu, horaris laborals i comercials, programació de la tele, rutines obligades i l'estar tot el sant dia amb el rellotge al cul.
+
les darreres setmanes m'ha perseguit la sensació de que a casa nostra (diguem la meva, diguem poblenou, diguem barcelona, diguem catalunya) les coses no van.
el que ha succeït el dia d'avui amb la petada elèctrica sembla el fastigós resultat de la feina mal feta en cadena, sintomatologia patològica aguda nostrada.
jo, a més, puc afegir uns quants casos viscuts darrerament en primera persona que vindrien a exemplificar els fets:
enfí. petits exemples del nostre particular ecosistema:
uns quants peixos grossos, que cobren quantitats desorbitants per a no fotre res.
minvants peixos mitjanets, que cobren quantitats raonables i haurien de gestionar, però que es troben en greu perill d'extinció (ja que els peixos grossos prefereixen estalviar-se els seus raonables salaris per a engrandir beneficis o d'altres ridiculeses) i que en la seva angoixa per subsistir en minoria i sense directrius gaire clares, poca bona feina poden fer.
i molts peixets menuts, que cobrem de normal a insultantment poc i que tenim al damunt la injusta responsabilitat de fer-ho tot bé, cosa humanament impossible i que fa que les (amb perdó) caques, resultat de la deixadesa dels de més amunt, surin constantment.
em consta, he vist i comprovat, com dins el sector dels peixets menuts n'hi ha de tant ressentits que fan la feina malament (conscientment!!). on anirem a parar?
jo de moment a l'illa de la palma. demà sortim a la intempestiva hora de les 5:35, la simpàtica companyia spanair ens va canviar dues vegades l'horari de vol. primer a les 7. despres a les 6. finalment a les 5:35. hi ha cap queixa possible? en tot cas, demanar als senyors pilots i personal de manteniment que estiguin ben descansats i motivats per la feina ben feta. si no sona a incongruència.


Comments:
bones vacances, i sort amb els avions...
 
bones vacances, hanna! jo marxo demà a les 6h!!! volaaareeeeeee, uooo-o-o... cantaaareeeee, uo-o-o-o...
 
Bones vacances! (Demà passat també en tindré jo de vacances no desitjades...)
 
vaja! hem coincidit en vacances! del 22 de Juliol al 5 d'agost!!! així que ja deus d'haver tonat a la feina... com jo... com ho portes??? jo fatal! Espero que tu ho portis millor que jo perquè no paro de recordar les platges d'Eivissa i la meva xicota al costat!

Ai, res, que ja dono la tabarra... fins aviat!
 
gràcies albert, ostres, ja han passat!!!
tot molt correcte amb els avions: puntualitat, comoditat, cap turbulència i les maletes arribant a destí.
violette, vola vola!!! i disfruta molt, uo-o-o-o...!
alatrencada, les vacances sempre es poden aprofitar! encara que no les desitgis, cosa que és una llàstima, mai tenim el que volem...
doncs si bellosoli, hem tingut les mateixes. jo ho porto be, per ara. suposo que el setembre sera una altra cosa, ai ai aiiiii...
la teva xicota?? ole ole, espero que ho expliquis!!
 
Ara que ja tinc internet a casa he recuperat el plaer de llegir-te i espero que tu també donis una volta pel meu blog.
Salut!
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?