dilluns, 11 de desembre de 2006

el meme del pàrraf

seguint indicacions de l'il.lustre pere saragatona, procedeixo a transcriure la cinquena frase de la pàgina 123 del llibre que tinc a la dreta. aclariré que a l'habitació de l'ordinador també hi estudio i treballo i que no hi acostumen a caure llibres de llegir sinó de pair (és un dir, en tot cas, totxos més o menys feixucs).
els de llegir els tinc a l'estanteria del menjador i els gaudeixo al sofà, no podria pas en una cadira que és on sóc ara.
sense més dilatacions dilatades, passo a procedir:
.
"Estudiar la miseria, o las clases medias, o una profesión cualquiera, o un conflicto social determinado, carece de todo sentido si quien intenta explicarlo no lo sitúa en su marco general ni explicita las relaciones que cada fenómeno, estrato, tensión o grupo humano mantiene con el conjunto."
.
aprofitaria per a afegir: no em digui!!!!!!
.
("teoría sociológica clásica", d'en Salvador Giner. capítol 5 "conflicto social y emancipación humana: karl marx y friedrich engels"). ara hauré quedat com una pseudo empollona, jjojojo...
^
li passo el meme a ningú en concret i en particular a l'alatrencada, en dersu, l'egotista que ha retornat, la inia, i la violette moulin.

Comments:
Hanna,

avui si que et dono un consell útil.
Olvida aquest totxo, Marx , Engels i Giner.

Tot son lios mentals (per no dir palles) com aquest.
 
Si, si, avui si no contextualitzes, no ets ningú. Jo, però, m'escapoleixo de l'escomesa.
 
Ostres, Hannab, quan acabis aquest període de lectures ja et demanaré consell per contextualitzar-me. Em comences a fer por ;-)
 
Hanna, si vols saber què llegeixen/llegim els blocaires, inclosa tu mateixa, passa per casa. Peetoneeeeeeeets
 
Ostres... Jo dec tenir aquest llibre per casa. Confesso que no el vaig llegir i em vaig presentar a l'examen amb els apunts-resum d'unes companyes molt bones companyes. (Vaig aprovar!)
 
Subscric el comentari de'n Chamb. I vull afegir: has de tenir més a prop el libro Gordo de Petete. Et fará molt més servei.
 
Doncs ja m'he estrenat amb això dels memes... És una cosa ben curiosa, aquesta... Divertida.
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?