dijous, 20 de juliol del 2006

20/7 (dos posts pel preu d'un)

li.
després de la foscor ve la llum i ja he superat els capficaments que m'ofuscaven ahir. m'he mig aliat amb l'enemic, i ja anirem veient si d'aquí a quatre setmanes som amics i tot.
però com que en aquesta vida tot són problemes (ho diu la meva mare), ara m'enfronto a un altre maldecap: què fer quan faries la migdiada però tens una veïna (o veí) que escolta la laura pausini a tot volum? i repetidament? no val dir tancar finestres. (solució, que posaria de l'inrevès si sabés com: anar a desvetllar-te al blog)
em vénen ganes de contratacar amb els Einstürzende Neubauten però sóc pacífica i per a mí, un atac no és la millor defensa. a saber on aniriem a parar. a més ja duc els auriculars -que té mèrit amb aquesta calda- i escolto el que em plau i en pau. la pausinera o el pausiner ja es cansarà (tàctica desgast).
bé, parlo dels EN, per un motiu, o dos. a concretar:
ahir vaig anar al verdi park i vaig veure crossing the bridge, peli/documental d'en Fatih Akin, el mateix director de la bestial brutal fantàstica gegen die Wand (un efecte secundari de la tàctica desgast és que al qui l'exerceix li surten els nervis per llocs inesperats: a mi m'estàn sortint pels hipervincles).
m'he reenamorat d'instanbul. ah, la peli em va fascinar. tota ella i el senyor Alexander Hacke, baixista dels EN en particular, amb la seva barbota i les seves cadenes de gos tant sexis (a la foto, en ple concert, en ple capvespre meravellós, damunt un vaixell al bòsfor) vaig gaudir molt de les dues bones hores que dura. la música és absolutament encisadora. certa envejeta de constatar que aquí no tenim aquesta passió ni pels instruments ni pels sons ni per les veus. totes aquelles dives incloent la Müzzeyen Senar que amb 86 anys es fotia un got de raki en plena performança.
la comparació amb les nostres marina rossell - maria del mar bonet no és afortunada, no. en canvi, si anèssim al flamenc la cosa canvia força. hi ha similituts, com ja comenten en algun moment de la peli/documental. conclusió bàsica extreta: sembla que els pobles que han tingut influències dels gitanos han desenvolupat els ritmes i les cordes i la música i les veus i els balls molt més que la resta. aquí queda dit. imagino que hi haurà els corresponents estudis al respecte.
l'altre motiu és que els EN em venen a recordar que aquesta tarda es podria produir una gran fita. el david ha de venir a buidar, d'una vegada, l'habitació de convidats. on s'hi acumula una enorme quantitat de pertinences seves. això voldrà dir que si es compleixen les prediccions de la meva germana, el meu karma respirarà tranquil i lleuger i ja no aniré pel món amb la càrrega anímica de tenir una casa plena de pertinences del meu ex, simpatitzant i seguidor dels EN, per aclarir i tancar el bucle aquest.
*
aquest matí, en ple benestar post-peli d'ahir, m'he hagut de trobar amb una presa de pèl absolutament insultant per part dels telentrada. a mi telentrada no em fa cap gràcia però en algun moment m'hi vaig inscriure i m'envien spam. el d'avui deia:
.
'NINA HAGEN' a 0 EUR
INSTRUCCIONS: No oblidis seleccionar el tipus de Dte. "Univ/Usuaris Telentrada.com" al realitzar l'operació de compra. MOLT IMPORTANT!!! Descompte disponible a partir del dijous 20 de juliol a les 8:00h.
.
dues hores i mitja he trigat (multitasquejant amb la resta d'obligacions professionals) en veure que era una innocentada ben poca-solta. un cop fet, amb gran paciència, el procès d'escollir població, categoria i espectacle, a una única sessió, i localitats (tasca més lenta del que pot aparentar), un cop descobert i seleccionat el descompte al realitzar l'operació de compra, venia un càrreg per les despeses de gestió (?¿) d'1.20 euros. que no es podia satisfer de cap de les maneres pel sistema.
així que mitja hora després dels inicis del procès, molt robòticament et deien que ho tornessis a intentar. ho he tornat a intentat 4 vegades. i a la cinquena, resultava que ja no existia tal oferta.
no em val que em diguin que ens hem llençat tots els catalans de cap a voler anar a veure la nina hagen de franc, que les mateixes localitats que eren lliures a primera hora del matí, ho segueixen sent a hores d'ara. haig de concloure que aquesta tàctica tant rastrera era un ham aviam si algú picava i pagava? (per error o per plaer?) no ho sé pas, però el que és a mí, els de telentrada ja m'han vist prou. ells i les seves despeses de gestió i les seves ofertes fantasma per a usuaris enregistrats. ja els he enviat un mail de queixa i ja s'ha acabat la nostra relació per sempre més. telentrada: si vols fer regals, no ens compliquis la vida, que no cola.
*
música de crossing the bridge: orient expressions - istanbul 1:26 am (castpost no té la gentilesa de deixar-la sencera)
:

Powered by Castpost

Comments:
No esta malament la musiqueta, mentre l'escoltava he anat navegant relaxadament per diferents blocs.

Jo volia anar als Verdi a veure la francesa Pintar o haces el amor, pero porto una setmana boja i no hi he anat ,i demà m'en vaig de vacances !! merescudes (3 setmanes!) i no se si a la tornada encara la faran!

Salutacions Hanna B !
 
Ara una de paranoia: has posat dades de la teva tarja de crèdit??? doncs ves a l'aguait que no et facin càrrecs descontrolats - la técnica del "pissing" és fer planes web idèntiques a les dels bancs i ofertes que faci que la gent compri, compri!! - entres les dades de la teva tarja i algú les recull - i les fa servir, per una mica més que 20 euros. Jo de tu feia una trucadeta a la caixa - telentrades.

Sento ser agorera - pesimista - malfiada. Es que ho vaig llegir al diari fa un parell de dies i m'he amoïnat.

Quin tipus més androgénic, el de la cadena al coll!
 
Innocent! Hannab, els de La Caixa no donen res per res.Bé, en realitat ningú no dóna res per res, tchts,tchts...
M'alegra la teva aliança amb l'enemic, sempre hem d'acabar acomodant-nos al medi, és el més intel·ligent per part nostra!
Petonets sense walkmans (fa massa calor i em rellisquen)
 
salutacions viatger, i molt bones vacances!! jo diria que a l'estiu mantenen la cartellera al verdi, però no ho sé segur, només ho diria...
aiaiaiiii xurri!!!! si que les vaig donar... ja ho vaig pensar, però com que no vaig fer clic a cap link, i vaig entrar directament a la pàgina de telentrada, i hi havia la opció del descompte i tal i tal i tal...
de moment la tarjeta la tinc controlada, però no em tornen a liar aquests ni ningú!
sí que vaig ser innocent arare, per això em fa ràbia, que s'han cregut, matar la meva innocència!!! l'enemiga i jo ja som íntimes ;) petonets sense walkmans també.
 
me encanta tu analisis del docu. Gegen die Wand es genial, esta solo por lo que dices promete mucho.

por cierto,pishing si, pissing sería meando.
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?