dilluns, 27 de febrer del 2006

birres, melodies i xocolata (amb neu)

ai, voldria extendre'm però no es pot. un caos de feina i m'espera un dia llarguíssssssim.
*
*
*

3 coses doncs:

*

*

*

  1. dijous: fantàstic concert el dels Death Cab for Cutie. genial companyia: xurri i calamar (amb l'alicient que conviden a birres). llàstima de les mancances de la sala bikini. era tant ple que el vam haver de veure darrera de la barra i amb la pantalla gegant de xuleta. i lamentable paper el meu quan vaig poder demanar un autògraf (o fins i tot una foto de fan) i no ho vaig fer (per què per què per què? mai se sabrà perquè sóc tant com sóc. estic intentant esborrar aquesta seqüència de la meva memòria, però retorna).
  2. cap de setmana: fantàstic nou pis de la meva germana i cunyat a madrid. al.lucinant discoteca de lps del cunyat. una de les finalitats de la meva visita era ajudar a la seva mudança. quin gustàs col.locar els 200-i-pico lps en ordre alfabètic, i reconéixer més o menys la meitat, i escoltar-ne algun de banda sonora mentrestant!.
  3. gastronomia del cap de setmana: fantàstics àpats cuinats a casa: dissabte un curry de xai amb espinacs, diumenge unes verdures farcides... (salivera). i un pastís de xocolata amb crema i pera d'un lloc anomenat mallorca on penso peregrinar a partir d'ara quan torni als madriles.
diria més coses però no em puc enrotllar més. és dilluns i comença una nova setmana. preparats, llestos, ja!
com que no m'agrada fer posts curts, afegeixo la lletra de soul meets body. tot pregant al tal r.s. de la vanguardia que es revisi els prejudicis i el sentit de la utilització de mainstream (m'ha dolgut aquesta lleugeresa amb connotacions cruels amb la que comença la seva benevolent "crítica").
*
I want to live where soul meets body
And let the sun wrap its arms around me
And bathe my skin in water cool and cleansing
And feel
Feel what its like to be new
Cause in my head there’s a greyhound station
Where I send my thoughts to far off destinations
So they may have a chance of finding a place where they’re far more suited than here
(papaparapapaparapapapaaaaaaaaaaaa)
I cannot guess what we'll discover
We turn the dirt with our palms cupped like shovels
But I know our filthy hand can wash one another’s
And not one speck will remain
I do believe it’s true
That there are roads left in both of our shoes
If the silence takes you
Then I hope it takes me too
So brown eyes I hold you near
Cause you’re the only song I want to hear
A melody softly soaring through my atmosphere
Where soul meets body
Where soul meets body
Where soul meets body
.
la de la foto, segons internet és la drew barrymore, representant força acuradament el meu estat actual (la foto tres potser no tant). qui digui que la primavera no és aquí menteix. per algun lloc neva per despistar.

Comments:
hola Hanna,

jo no havia notat que la primavera ja esta per aquí. Però mirant la sèrie de fotos (no només la 3 però també la tres) si que sembal que ho noto, si...

chamb
 
Doncs jo ahir vaig passar una rasca terrible envoltat de núvols i neu que no deixava de copejar-me la cara! Me n'alegro que la primavera ja hagi arribat a tu! I no et mengis el tarro amb lo de l'autògraf, a molta gent li dona tall demanar-ne!
 
Una petició. Aquestes fotos ... no les tindries pas fetes pel davant?
 
chamb, celebro que hagis notat la primavera ni que sigui mirant una foto ;)
bellosoli, jo també vaig passar molta rasca diumenge nit en arribar a casa..! però ja es fa fosc més tard i l'aire està diferent, t'ho dic jo!!
tema autògraf, encara no ho he superat, hauré de viure amb això la resta de la meva vida ;)
dersu, use your imagination!
 
solo pasaba por aquí para dejarte un besito Hanna y decirte que no estoy al día de tus andanzas pero prometo volver pronto con más tiempo.
Bueno pues.....un besito no, dos o tres por lo menos
 
Hanna,

perque penses que et llegeixo destrempat?

Volia fer un relat fred per que resaltés el fet que al matí ens vam haver de presentar perque no sabiem els respectius nom.

chamb
 
Jo seria incapaç de demanar un autògraf! No noto la diferència entre hivern i primavera, per ara. Surto de treballar a les 22h...
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?