dimecres, 21 de setembre del 2005

transformacions

estic morta de son. i això que aquest matí m'he adormit i en total han estat nou hores de reparador descans. doncs ni el te extrafort m'ha espabilat. em cauria de cap sobre la taula i començaria a dormir immediatament. els meus gens compartits amb els lepidòpters em fan simpatitzar amb la fase larva, em quedaria tant feliç embolicada a la meva funda nòrdica durant hores i hores.
ara que, sortir-ne feta una papallona ufana ja seria un somni de pais multicolor.
*
porto dies somniant amb l'angoixant tema de participar a classe, que és la meva assignatura pendent. dissabte vaig somniar que em suspenien per no participar a classe. un dramon. avui he somniat que no parava de participar (transformada en la plasta-pilotens de la classe). espero perdre el pànic a dir burrades i a posar-me vermella aviat, perquè ja porto un parell de dies que intervindria. però no m'arrenco. i no em serveixen de res els pensaments "més edat = menys vergonya" (que en segons quin tema em van funcionant, però en aquest encara no). també em té tensa que el proper dimecres haurem de fer la primera presentació d'un capítol d'un llibre a classe -un grupet de sis entre els que jo- i pitjor: comentar-lo i respondre les preguntes dels compis allà damunt la tarima. meingots. ara em començo a preguntar què coi fa una antisocial estudiant sociologia.
sigui com sigui estic extra motivada i ahir vaig sentir com un despertar neuronal a classe. una lucidesa de connexió i comprensió molt interessant. potser fos l'efecte de la sobredosi de xocolata negra que em vaig cruspir als postres del dinar, o a l'agudesa del professor, o a que he fet actuar una matèria gris que portava temps descansant. potser per això tinc tanta son. ve't-ho aqui, que han augmentat les neurones actives i per tant també les dormilegues.
*
l'ajuntament aquest tant mega modern que ens col.loca aquests cartells de les festes de la mercè tant avantgardes (que trigaran segles en ser compresos per nosaltres, la gran massa) ens hauria de donar un descans als del poblenou. que no pot ser que empalmem les festes del barri amb la mercè i ara ens endillin els concerts al fòrum. i diumenge una altra vegada els focs artificials. així anem com anem pel món: esgotats.
jo, sempre preocupada per posar bcn al mapa de les performances més actuals, proposo que prenguin nota de la sleepy party que es va fer a brooklyn, nova york al 2003. que ja anem passats de moda amb tanta farra activa!!

Comments:
Jo em caic de cap sobre la taula a les reunions de feina. I quan em desperto i em pregunten alguna cosa, ja em surten les burrades abans que m'agafi el pànic a dir-les. Ara que hi penso, ja fa molts mesos que no m'han convidat a cap reunió.
 
Bufff... jo si dormo massa estic pitjor. Cuan dormo 9 hores m aixeco destrosat. En canvi si dormo 6 0 7 molt millor. Evidenment aixó ho pago al la nit, quin desastre a les 23h. ja m ha dormo...snif.
Ostres en cuan a les clases, animat i participa, suposo que un se sent millor. T ho diu un, que gairabe mai participa. Tinc la teva equivalencia (Major edat=vergonya).
 
Jo des de que sóc addicte als blogs dormo menys i ara em dormo a les teleconferències de feina: entre que no els entenc i no m veuen, i que sempre son al migdías... patètic. Em desperto quan em pregunten alguna cosa i ja fa un parell o tres de cops que em criden pel meu nom. Uns cops de cap!!! qualsevol dia em desnuco!
 
Ònida, tu també ets una antisocial, com jo!!! Bé, la meva etiqueta és "asocial", que no és exactament el mateix però s'hi sembla. D'això de participar a mi també em costa, però després de molts anys de callar-me i veure que el que jo anava dir hagués estat ben alseu lloc, m'he començat a llençar, a poc a poc i, de vegades, obligant-m'hi, però ja sap que els "antisocials"... Per cert, com és que ens ha donat per estudiat Sociologia?
 
ajaj! luc i xurri, vosaltres dos podrieu reunir-vos en plan sleepy party :)
realment segueixo morta de son, crec que deu ser la maleida tardor... i el ritme nou d'activitats pot influir també
dicarlo i albert, tinc ganes de participar i si l'encerto el primer dia hi ha moltes possibilitats de que ja m'arrenqui. o això espero...
albert, potser som antisocials curiosos?
 
Ostres, quins records això de les presentacions a classe en grupets de 6!!! Per quina assignatura és?
Jo em vaig fartar de sentir imbecilitats a classe i ningú no semblava adonar-se'n: no sé si amb això t'animo... (jo tampoc no participava massa)
 
yo tb tengo mucho sueñoooooo. Estoy muerta. También son las fiestas aquí y ayer estuve bailando como una loca hasta las 5 de la mañana. Me reí tanto....me reí muchísimo, muchísimo...Lo pasé genial. Pero ahora....mejnuco . Arf!
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?