dilluns, 12 de setembre del 2005

lo mòbil ha enmudit

tres dies-tres sense mòbil.
el mono es manifesta repetint rituals adquirits. vaig a la cuina a beure aigua i el busco allà al marbre on jeia, els darrers temps permanentment endollat al seu gota gota particular, el carregador de la bateria. surto de casa i vaig per mirar si el porto. l'he sentit sonar vàries vegades i sovint he notat la vibració avisant que arribava un missatge. i no. el mòbil fa tres dies que és damunt de la tele i ja no engega.
em sorpren haver de reconèixer que el necessito, quan sempre he proclamat que no.
gràcies a la generositat de vodafone, que m'avança els 13 punts que em falten per arribar als 250, ja puc anar a buscar un sustitut, però encara no ho he fet. ara tinc el morbo d'aguantar uns dies més sense. total no m'ha de trucar ningú. i potser qui ha de trucar millor que el trobi apagat. parlo d'uns certs ex-candidats que no reaccionen a la meva falta de disponibilitat per anar al cine, a sitges, a sopar i a prendre alguna cosa.

aquesta setmana aprofito les darreres tardes lliures abans de començar el curs. s'acumulen les necessitats: migdiada, nedar, comprar un estoig pels bolis, i alguna altra cosa que no acabo de saber què és però segur que un cop tingui les tardes ocupades, lamentaré no poder fer.

avui he caigut davant la temptació de mirar el nou capítol de la LXVII temporada del cor de la ciutat. m'han semblat que s'esforçaven per semblar actors de teatre dramàtic. i ha tornat el david i ja no és el david, l'han canviat per un altre actor. massa pel meu body i si la gent aguanta aquesta temporada, més l'extrabonus de l'albert om que després comenta el capítol, és que el problema no és el contingut sino el continent.

Comments:
Abans mirava el móbil minut si i minut també. Estic una mica més desenganxada. Del que si m'he desenganxat fa tres temporades es del cor de la ciutat.
Aleluia.
L'Albert Om no és sant de la meva devoció.
By the way, estic desolada: els c. de bcnblogs m'han borrat del mapa. Es veu que no els ha agradat la deserció publicitada. Oju amb els teus si no els has copiat.
Pedaso de intolerants!
 
xurri, ho vaig veure ahir nit a l'entrar als bcnblogs, que el teu post no hi era, vaig pensar que tu mateixa l'hauries eliminat. això és el colmo, gràcies per avisar, vaig estar dues hores (dues!!) copiant tots el contingut de l'altre blog!!! ara ja em poden esborrar si volen...
 
Molt més bonic, aquest blog. Jo he estat caminant per la pampa al nord de l'Anglaterra; no hi havia casi mai cobertura i no ho trobava a faltar, al revés.
 
hooola luc!!! benvingut de nou a catalunya! ja gairebé estic acostumada a no tenir mòbil...
el nou blog no m'acaba de convèncer, crec que faré unes reformes estètiques..
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?