dissabte, 1 d’octubre del 2005

de com la dura realitat aixafa les millors intencions

ah, que bé! un dissabte tot per a mi, sola i feliç. així pensava jo quan m'he llevat a la bona hora de les 10:30 després de dormir unes reparadores 9 hores i amb tot el dia pel davant.
pretenia esmorzar tranquil.lament escoltant musiqueta, mentre anava la rentadora i decidia què fer el dia d'avui. sense pressa, amb molta calma. i el balcó obert i les plantes prenent el solet.
ah, però no! un parell de notes que participaran demà al festival aeri de bcn s'han hagut d'entrenar just llavors, retronant esgarrifosament i aconseguint posar-me els nervis de punta. a mi i a les gavines que gemegaven espantades prop del meu balcó. no vull ni pensar en demà quan de 8:55 a 13:45 aquesta mega.prepotent exhibició de traques i trons ens torturarà i castigarà als estupefactes habitants del barri que no ens sabem avenir a què ve tot això.
què collons és el festival aeri? qui se'l mira? què significa? quin servei donen aquests avions (si es que en donen algun?), perquè s'han d'exhibir davant d'una zona altament habitada en hores intempestives i amb un nivell de decibelis insuportable? qui ho paga això? a qui li interessa? a qui agrada? agrada a més dels que no molesta?
tantes preguntes em faig, impotent i frustrada davant d'aquesta imposició de soroll = violència = maltractament que resulta que ens toca aguantar.
i a més visualitzo els pilots (i reprimeixo jutjar si el gènere masculí té a veure amb aquestes imposicions de soroll mitjançant un vehicle, sigui moto trucada, harley davidson, cotxe tunejat, camió de les escombraries, autocar, trailer, o aeronau) i veig els putus niñatus pilots amb ulleres de violador i careto de sóc-el-tom-cruise-a-top-gun i sóc l'amo. i de veritat que la testosterona circula en dosis baixes per la meva sang, però la poca que circula la tinc concentrada en odiar aquests pallassos, perquè ODIO EL SOROLL.
i ja no tinc el spm. ara sóc una ciutadana molt emprenyada i prou.
*
acabat el torn de queixa i tornant al dissabte, explico que he passat una agradable tarda amb la meva germana petita, que des de fa un temps ha estat designada oficialment l'estilista de la família pel seu bon gust i bon fer. és clar que jo no me l'escolto gaire els dies de cada dia que acabaria deprimida. ella és la companyia ideal per anar a comprar roba, i a canvi d'un paquet de pipes fregides i salades extra gran del mercadona avui m'ha aconsellat en comprar uns texans. finalment he escollit uns pitillo (cigarreta?) elàstics (seqüeles vuitanteres, si...), però ella ha donat l'aprovació i ja tinc uns texans oficialment autoritzats i beneïts per la meva germaneta, alies l'estilista impacable.

i demà al matí aniré a nedar, però molt em temo que per ganes que li posi, no em podré estar en remull de 9 a 14 hores.

si tingués ultrapoders em desafogaria fent com l'amazona.deesa.destroyer de la foto, i transformada en giganta proporcionada, fotria canya de la destructiva als pilots. jo i segur que la resta de veïns que demà haurem de suportar l'imposició feixista (ai, tenia ganes de fer us d'aquest terme tant superutilitzat) que ens espera. seria una batalla justa i cos contra cos. i total, segur que els mosquits colloners dels pilots disfrutarien a tope, jugant per fí a ser els marcianitos.


Comments:
COMPLETAMENT D'ACORD AMB L?AVIOFÒBIA!!!!!!!

Qúe és aixó de tronar-nos i posar la ciutat a risc que un dels pilots sigui un patata i s'endugui 7 blocs de pisos per endavant? Es pot saber qué en guanyem els ciutadans?? Quí ho paga tot aixó? A sant de qué ens embruten el diumenge atronant-nos amb sorolls de guerra?

A la merda, home!!!!
 
Vamossss!!
Entenc la preocupació per la seguritat.
Peró penso que s ha de ser una mica mes tolerant. Estém en una gran ciutat i potser i ha gent que li agrade aquestas mena d´actes.
No fa molt parlves d unes festes de barri amb orquestra inclosa, hi et veia molt animada. Potser hi ha veins que son taladrats per: primer les proves de só, després per l actuació i per últim per els pipis el soroll que fa la gent.
Estem a una ciutat on hi ha molta gent.
A mi no m agraden el focs artificials i per la Merçe, vinga focs. I qui paga aquests focs?
Pero entenc que tindrá una cuadrilla de avions donant voltes per sobre el meu cap tampoc es sant de la meva devoció.
Apa !!
Com esteu les noies.
 
es que al damunt he hagut de rebre efectes colaterals: tota la roba estesa ESTA CAGADA. i jo no em cago en els pobres ocellets espantats si no en els putus pajarracos i la mare que els va parir. me paguen les hores perdudes en rentadora-estendre-recollir-torna a posar rentadora-estendre!!!!
i si son tant machos que vinguin a refregar les cagarrines que han provocat!!
 
1. Fa vuit anys van fer un espectacle d'aquest típus al meu poble. Va ser més espectacular del que volien, perquè un dels avions va caure a terra i va matar al pilot i a set espectadors. Però al menys tenien la saviesa de fer l'espectacle a l'aeroport i no sobre la ciutat.

2. No entenc els anuncis de l'ajuntament per una ciutat sense soroll.
 
ahhhhy es un pajaro, es un avión, no es el cielo de BCN invadido de entes que enturbian la paz, la calma y despiertan mi fobia por el ruido sin sentido....dónde queda el día sin ruido......
 
Publica un comentari a l'entrada

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?